Pont ezért emelkedhet 8940rol felment 10400ra 3-4 nap alatt. Ha tényleg nem lesz új bankadó, 13000 fölé visszanéz simán, közel 2000 pontot esett korrekció+hülye hiresztelgetés miatt. 14700-12850
Ezt beszórták rendesen, a péntek" nem hazudtolta meg magát ismét! A 11580-as támaszra, már két madár is pályázik! Azért várjuk meg a hétfőt..., nem lóverseny ez! :))
EU pénzzel nem számol jövőre felelős vezető..Én nem számolnék.Nincs elment Ukrajnára... Én Orábn helyébe jövőre nem is fizetnék nekik be...Minek? tuti bukó...A költségvetés rossz helyzetben van de szerintem még kezelhető..Én inkább úgy érzem a választsok miatt siet a kormány..Eredmény kéne, nyugdiijemelés pl..osztogatni való..
Mi ez a felháborodás fiúk? Mondtam délelött hogy 13 alatt bevasarolok a tegnapi shortos nyerőmből, + még eladtam a mol pakkomat is napközben, így záróban nagyon szép árfolyamon teljesült a vételem amire nem is számítottam! :) Hétfőn mehetünk mostmár majd fel! Hajrá otika! Utálom mikor ellép az árfolyam úgy hogy lemaradok a vonatról! Azt bírom ebben a Vitya gyerekben hogy stabilan lehet rá számítani! Köszike!
Dani! Ez a zuhanás így nap végén mennyire illik bele az elképzelésedbe? Most ezzel lementünk oda, ahova vártad és most jöhet egy kis felpattanás vagy mindent negál?
Az OTP Bank Nyrt. – a T. Rowe Price Group, Inc. értesítése alapján – tájékoztatja a tőkepiaci
szereplőket, hogy 2023. június 7-én a T. Rowe Price Group, Inc. által irányított részvényesi
csoport közvetett szavazati joga 5% alá esett.
Nem zsákolták annyira, a mostani forgalom 10-15% -val tartották fenn az árat ! 2 nap alatt a forgalom több volt mint az elmúlt 2 hétben . Beszédes, nem ?
Certikre ugyanúgy megadható stop megbízás, mint a részvényekre, de certiknél már az is aktiválhatja, ha megjelenik egy megbízás, és nincsen kötés. "A folyamatos aukciós modellben kereskedett termékek esetén (certifikátok és warrantok) nem csak kötés, hanem az ajánlati könyvben megjelenő ajánlat is aktiválhatja a stop megbízást." ERSTE
Szihikai alapja van csak az egésznek, semmi más. Ezek után illene eljárást folytatni, az illetékesnek pedig lemondani.Beindult a birka efektus, a céggel semmi gond nincs.
Honnan tudod, hogy 5% alatt vannak? Jelenteni kell a küszöb átlépését oda-vissza tudtommal, és én az 5% átlépéséről felfelé láttam közleményt, lefelé nem. Belinkelnéd, mikor lépték át lefelé az 5%-ot?
OTP részvényesek ide!