Szerintem is meglehet ev vege 15 k , mindenkepp venni akarok, ha jelentes utan esik veszek , ha nem esik akkor is. De trendek , gyakorlat azt mondja lesz kicsi korrekcio . Egyebirant massziv longos a papir.
Ment @ +! Így igaz, az egyenleg a kasszánál bezsebelendő csörgő a lényeg és hogy saját döntésért vállalja a befektető a döntését pl. H.miért nem vett 8,910,vagy 11 ezren hiszen onnan is már plusz 17-8% érkezett volna adózva plusz osztalék.. Írtam sokszor,de más is, hog, jó a cég & jobb lesz csak lehet varni a 8ezret mesterrel és tanítványaival, csak nem jött/jött el a megváltás, pedig a mester megjövendőlte korábban évekkel ezelőtt h.Sanci rossz tréder & h.nemsoká 8000alatt lesz...😅 Re: 13.xxx az arfolyam. Szóval tudjátok: lehet ellene fogadni csak kár. Év végi jelige: 15-16000 közeli záró ha netán 10-i jelentésben nem változna semmi amit kétlek.. Ha igen (várom) akkor 16 ezer feletti zárót várok. A ROE pedig szerintem a 25%-ot is elérheti 23ban. El lehet menteni, korábbi jelemtésekböl,de mostaniból nagyon jó dinika látszik. Román leany lett veszteséges árulják is,2vevő harcol. Többi nyereséges, rendben a köpcös egyik hobbija a sarcolás és igy a központ,anyabank ittjon nem muzsikál jól, igaz 27% a profit hozzájárulasi arány 70%+ az akvirált egységektől jön es még a 2 háborus piac is nyereséges, szóval súgok: ne varjátok a nyócezret, hanem fontolóra kell venni lehet a tartást vételt aki keresne,de papírja pedig nincs. Kellemes hétvégét az Uraknak!
Azért ha igaz amit írok, az megerősíti , hogy jó pozikat vettem fel. S ha mindezt úgy hogy a többség mást várt az külön jó érzés.. Tudom mindezt magunkba egy fél mosollyAl ránézve az egyenlegre, sörrel a kézbe elegánsabb 👀😂
Speciel nekem azért szép a tőzsde, mert tudok rajta pénzt keresni. Baromira nem érdekel, hogy igazam volt / van / lesz egy anonim fórumon. Nem tudom, kinek adtak már bármit a boltban azért, mert bemondta, hogy bejött amit mondtam a pf fórumon. A számlaegyenleg a lényeg, a többi ego fényezés. Délután érdekes lehet. R 13.260 / 4.195 Mrd (nyári uborkaszezon) :)
Meg az is lehet, hogy percet kerdese a Ko. Kijon nek a brutal io adatok mindjart es ontenek mindent. Mondjuk, tudom a valaszotok, mindenki jon Majd otlt venni. Ezert szep a tozsde
Nekem a legjobb élmény, chf huf válság időszakban. chf huf TS-ben álltam, amikor jött a svájci jegybanki fixálás 1.2-re, kb. 1.1-ről. Bár rosszkor vettem, de így is jutott fagyira!:)
Bulinak nem is rossz Maci! Már nem emléxem melyik Tl certi volt az amiért háromszor visszament mire kicsapták és az is eegyszer nagyon közel fordult :)
OTP részvényesek ide!