Hali, tudtok mondani magyar online brókercéget, csak ne Erste, ahol a számlanyitást és szerződés kötést is online tudom megtenni? (Korábban Randomos voltam). Előre is köszi
Szerintem se matol esik , kis oldalazas jon , az elmeletembe a jelentes kicsit bekavar , de 2-3 het mulvara varom az esest addig mehet fel le par szaz forintot de mindenkepp jonnie kell korrekcionak.
Egyelőre nem gondolnám ezt korrekció kezdetének, inkább oldalazás. Túlvett volt már minden TF-en, a 13K-t nem elsőre viszi majd át, ez várható volt, azért itt van egy ellenállási zóna.
Hat az eddigi minta alapjan elertuk a tetopontot . 1400 at mentunk fel , es 600-700 korrekciora szamitok , nem 1000 re , viszont ha ez igy lesz akkor nekirugaszkodunk utana a 14 ezernek . Nem vagyok nagy szakerto , de en ezt latom. Tegnap mar nem sikerult maxosan zarni , sot ahhoz kepest -110. Ez is lehet egy jel.
Tegnap 12990-ért én is mindent eladtam. De… Van egy olyan megérzésem hogy mindenki annyira biztosra veszi a közelgő korrekciót hogy nem fog jönni. (nem úgy; nem akkor, nem olyan mértékű amire számítunk)
Mit gondolsz meddig fog korrekciozni ? 12300ra tippelnék. Lehet még esetleg felszur kicsit , de mindenkepp 12300 korulre varom. Bár a jelentes bekavarhat.
Törölt felhasználó2023. 07. 25. 21:33
mondtam 650röl nagy valószinúséggel elmegy 950ig némi túllengéssel. 12500felett nekem értelmezhetetlen érték.. hacsak nem a tisztánlátók veszik.
Én úgy gondolom a külföldi vásárolt bankok amiben nagy potenciál és nyereség van és határ a csillagos ég. Azt már tudjuk 18 ezer volt már az új bankok nélkül is.Vajon mennyi lesz ha minden helyre áll...
Először is én nem értek a technikai elemzéshez, érdeklődéssel olvasom akik igen. Materiális alapon megközelítve az OTP egy pénzgyár, valós piaci értéke 16-18 e forint körül van, háború,országkockázat diszkontot levonva is a jelenlegi árfolyam továbbra is alulértékelt.Persze az emelkedés során lehetnek pihenők,korrekciók de szerintem továbbra is UP.
OTP részvényesek ide!