Teljesen jól csináltad. 18% hozam nagyon szép, volt terved (célárad) tartottad magad hozzá. Nem követtél el hibát. Az a pénz már a tiéd, nem elméleti realizálatlan haszon.
Zártam én is a pozíciómat 18%-os hozammal, túl rég vártam, hogy elmejen addig. Megfogadtam, ha eléri a 11,8k-t eladom. Túl korai volt, de meg kell elégedjek ezzel. Ha esetleg lemenne megint 11K alá visszavenném, de ennek esélyét nem látom a közeljövőben.
Igazából én nem várom sehova! Megnézem a chartot és próbálom kisakkozni, hogy merre meddig és esetleg mikorra! Sokszor módosítani kell a történések miatt! Nem rég erről írtam már, de hétvégén átnézem a chartokat, mert ehhez több időtávot kell figyelembe venni! Amikor nyerőre fordulsz, tegyél stop ajánlatot, de jó helyre! A támaszszinteket kel figyelni. Ha föléje teszed, akkor pont kiütnek és utána fordul az árfolyam....:))
Farkasfu , meddig varod az otit ev vegeig es jovo ev elso felevig ? Leirnal nekunk egy amolyan optimista pesszimista forgatokonyvet ? Magyaran egy tol ig jo lesz :) en anno 12 nel beragadtam , nemsoka ha igy halad kiszallhatnek , de bizok oti ban es 16 ig varnam jovo elso felevre
Nekem egyikkel sem volt bajom, csupán az szúrta a szemem, hogy gátlástalanul ment a fel duma! Sok emberke innen veszi a bátorságot, hogy egy kis pénzt keressen és csak fel fel az égig ezt látta! hmmm Steve nem miattam borult ki, csak én voltam az utolsó csepp! Előtte felhúzta magát már...szvsz, egyéb oka is lehet! Nem firtatom tovább kész vége! Az ellenszéllel meg nem kell harcolni, menjetek tovább, a fejezet lezárva! Senki nem fog pár hét múlva emlékezni rá, a profit a lényeg úgy is! Megleszek a MOL-topik nélkül. Most is csak azért foglalkoztam vele, mert megkért rá valaki, mindegy h ki! Amúgy se könnyen elemezhető a mozgása! Nyerek egy kis időt magamnak legalább! :)) Keresd inkább a támaszpontot az OTP charton, nem kell szívbajosnak lenni! Majd elmondom, hogy én hol látom, persze csak egy támaszpont, nem cél! :))
Sziasztok, az én meglátásom (teli vagyok OTP rv-vel is): eljött az emelkedés egészséges korrekciójának az ideje, nincs vége a menetnek, de picit pihenhet, lecsoroghat. Mivel a magam részéről hiszek a további emelkedésben és szemtelenül magas targettal kalkulálok, így eszem ágában sincs hullámlovaglás miatt kidobni a részvényeket. Viszont bux shortot fedezet képp nyitottam ma reggel. Szerintem a szintek: OTP le 11600köré / MOL le 2830köré / RICHTER le 8000köré én arra fogadok most, hogy a bux a bluek esése miatt kb 1500pontot ledob magáról az elkövetkezendő 4-5 tőzsdei kereskedési nap folyamán. ...kiderül
OTP részvényesek ide!