hát azert Trump se véletlen akarta hazahivni a gyártást Kínából meg most is az uNIOs cégeket tamagotjak ha áttelepülnek.... szoval az igazság középen inkább...
“Az Egyesült Államok az egyik legnagyobb olaj- és földgáztermelő a világon. Az ország gazdasága a világ második legnagyobb kereskedelemmel és a világ második legmagasabb gyáriparával rendelkezik, amely a világ ötödik legnagyobb a termelés globális kibocsátásában.[7] A világ 500 legnagyobb vállalata közül 128-nak az országban van a székhelye.[8]” + Mezőgazdaság.
Szerintem Csányi és OV nem akkora Pajtik. Régen lehet azok voltak ,de a GigaBank létrehozása is nekem inkább azt mutatja hogy kell egy szófogadóbb Pénzeszsák a NERnek.
Attol, , hogy en nem picsogok, attol te meg bukoban ulsz, mert Azt mondtak neked, hogy a szamok jok es Magyarorszag jobban teljesit. Te meg elhitted. Hany eve tozsdezel? Ha csak a szamok meg a tenyek szamitananak te mar lamboba ulnel. De ettol szep a piac. Ha meghallgatod a masik oldalt neha, lehet , hogy nem buksz annyit, nalam is bevallik. En mindenkit meghallgatok, eleolvasok es utana dontok es meg igy sok pozim buko. De az otp eddig jon
Én ezt értem, csak amerika gyakorlatilag egy szolgáltató kapitalizmus.. gyártás ott a fegyvereken kivül nem sok van.. California meg adja kb az usa gazdaság harmadát..ezk a " csip csup cégek" ha bedőlnek akár az usa versenyelőnyét is csökkenthetik bizonyos területen.. nem véletlen sirnak azok kint..Nem beszélve a tömegpszichot..
Mi a balhé? Epp most jelentettek be olyan penznyomtatast aminek fedezeteul elfogadjak tulertekelten (neverteken) az allampapirokat... Epp kimentettek a babzsakos tulhypeolt fintech/it/ startup szektort akik eddig a nyomtatott pénzből herevereltek...
Törölt felhasználó2023. 03. 13. 11:48
szerintem már maga az osztalék is azert lesz , mert a bank vezetésnek sem tetszik ez az árfolyam.. kérdés mikor fognak beavatkozni..
OTP részvényesek ide!