En is pont igy vagyok, a szakmai otp be ezert nem irok, mert egybol szabalyoznak. Szerintem is mindenki mondja el a velemenyet barmirol. Vegre nem kell figyelni, hogy mit irsz, habar volt ido
Akkor jó, hajrá! Félreértések elkerülése végett, én pont azért nem írok a másik topicba, mert nem szeretem, ha megszabják, miről beszélgessünk (ráadásul egy ember kénye-kedve szerint), szerintem pl. a politika is hozzá tartozik az OTP-hez, csak annyit kértem, hogy ne írjuk be ugyanazt tízszer, mert semmi értelme. Egyébként gyerünk, pörögjön a topic😀😁😂
Meg lehet egy jo kereskedo is belole. Nekem is az a bajom, hogy nem tudok lo got nyitni sokszor, inkabb varok hogy pozi nelkul feljebb menjen es inkabb nyitok shortot. Betegseg. Aki mind a ket iranyba tud tradelni az myero
Tudod jól, hogy nekem mindegy, én se vagyok optimista, de minek leírni ennyiszer. Az, hogy meg tudja változtatni a körülmények hatására a véleményét, az helyes, de nem kell 50szer beírni szerintem.
Rajott, hogy merre van a jo irany. Amerre eddig allt, az nem jott be, beismerte tevedeset. Miert ne lehetne shortos. Habar engem is hanyszor alazott, hogy mit beszelek hilyeseget, hogy az oti 10k alatt sose. De engem nem zavar. Nem tudom nektek, miert faj? Penzt nem lopott 😀
Nem zavar, csak gondoltam szólok, hogy pár napja még az ellentétét mondtad 50-szer Persze ez nem baj, hiszen vàltozik a véleményünk, de ugyanazt tök felesleges beírni ennyiszer. Éjjel kijön az eredmény, oszt jól van, pár nap múlva senkit sem fog érdekelni. USA-ban beszarás mennyiségű pènz van, eshetnek pár napig, de szerintem fordulni fognak hamar. Persze akkor sincs semmi, ha 3200ig esnek, fogadok, hogy kint hamar visszaépül az is. Mi meg maradunk ebben a fosban, mindegy, hogy 9.300 vagy 10 500 lesz, mert ugyanolyan kiszámíthatatlan szar lesz a politika miatt.
Ekkora egy szélhámos napraforgó embert még nem láttam. 3 hetes hozzászólásaidat vissza olvasnád?Akkor mindenki hülye volt, aki az esés mellett volt. Az életed is ilyen gyenge jellemű? Mert ilyen kitartással sokra nem viheted!
OTP részvényesek ide!