beszélgettem forumtársakkal..de ha zavar nem irok be..ugyis az élet megmutatja az árfolyamot.. valamennyi Otpt még tartottam meg de szépen átmentem állampapirba meg másba..ami legalbb osztalékot fizet mert nekm 3 ft--lopikula..
Persze, hogy lehet. A kamatot pont úgy állítják be, hogy az inflációból adódó bevételnövekedésből ki lehessen fizetni. A kiadásokat meg visszafogják. Bár a kamat magasnak tűnik, ráfarag aki ezt választja befektetésnek. Igaz, nem nagyon.
Legkésőbb 1 év múlva már a kamatvágásoktól lesz hangos a sajtó...nem lennék meglepve, ha jövő ősszel a nagy jegybankok már a QE programjaik újraindításáról beszélnének...
Ennek mi értelme? Pár napja még napi min. 50 beírást csináltál, hogy irány fel. Azóta fordult minden és napi 50 beírás, hogy le. Attól se fel nem fog menni, se le, hogy 50-szer beírod.
A kamatot lehet fizetni forintban. A kerdes, hogy van e ertelme es mi lesz a hitelesekkel, akiknek az utobbi evekben beadtak a magyar almot. Oket is menti evekig? Es ki lesz akkor az aldozat. Vagy mindenkinek jo lesz ?
realizmus.. és megérzésem azt sugja amit leirtam jo párszor egy minimum fél éves kinlódás következik..na most fél év alatt nem maradunk egy helyben...s ha mozgunk akkor lefele.. .. az egyik rögeszmém a taiwani háború lehetősége lett ami borithat mindnet és vannak ráutalo momentumok lásd unios kinai szankciok.., másik 2 dolog ami látszik Unios pénzek körüli hercehurca ténye ill a tőke kivonása állampapirokba--
Ez volt Matolcsy Öszödi beszéde???Csak nyilvánosan és lehet OV mondta neki hogy ezeket mondja???Mint az a pedofilos videó 1000% ezek csinálták az évértékelő slusszpoénja volt...Érdekes,elgondolkodtató....
függetlenül a tőzsdétől látszik, hogy ORbán kiköltekezett, erre jötta háború amit nem tudtak kezelni.. Most az volt a taktika kibekkelni az UNIOs pénzekig.De lehet nem hajlandó beadni a derekát és tényleg búcsút inthetünk annak is.Nem lehet 18 százalék kamatot de még 12-t se fizetni évekig a vak is látja, vagy ha lehet akkor aztán vége teljesen az egézségügynek, mert nyugdijakhoz nem mer nyulni..esteeg zárolja a bankbetétek egy részét, mint ahogy az fél hivatalosan felmerült..simán leveheti az állampapirkamatokat is.. egyértelműen kapkodás van és igen tényleg nagy a baj..Ez most nem Matolcsy one man show..Milliárdos..nincs rászorulva Orbánra..
EUR-ban számolva kb. ott vagyunk, mint tavaly ilyenkor, nem sokkal háborús zuhanás után.. Azt a jelentést jól megterhelte a céltartalékolás. Aztán március végére emelkedett 24-ről. 35 EUR-ra. Miközben USA akkor is éppen zuhanóban volt, jobban, mint most. Nagy a bizonytalanság, bármit is bele lehet magyarázni.
OTP részvényesek ide!