Most akkor tényleg annak kellene örülni, hogy 30 pontot emelkedett innen a béka feneke alól? 30 pontot. :)
Törölt felhasználó2023. 02. 21. 20:05
A legtöbben már akik akartak kiszálltak az OTPből, a mult heti árfolyamot látva akik csalódtak azok jövő hét elején legkésőbb kiszállnak..akkor letisztul a kép. De nem számítok még azzal együtt se 10 K alatti árfolyamra.. az alja szerintem ma megvolt..de kiderül.. Dax Usa minket jelenleg szerintem kisebb mértékben befolysáol. Gagyi árfolyam nem igazán mozgatja a külföld fantáziáját, Orbán , különadók leminősítés...elkerülnek elkerültek.. messzire...Sokkal inkább a magasá llampapirhozamok miatt vagyunk itt ahol..
Tudom! :) Már tinédzser koromban megtanultam az első aranyszabályt: "Nem az a lényeges, hogy "hun" görög a disznó hanem, hogy "hun" malacozik! " Ez nagyon igaz! :)
Milyen volt a hangulat? Emelkedő. Dax pl. 1600 pontot ment decembertől, amcsik szintén felfelé, ahogy itthon is. Együtt mozogtunk külfölddel. Erre most azt mondod, h ellentétesen fogunk mozogni. Nekem ez így nem áll össze, h mire alapozod. Azt szajkózod itt már jó ideje, h hangulat alapján kell kereskedni. Én sem értek a rajzokhoz, de azt sem tudom megérteni, h miért kell állandóan azokat oltogatni, akik lefelé várják, mikor te meg folyamatosan felfelé. Akkor ez miért másabb?
És akkor milyen reális magyarázatod lenne arra, h kint teszem azt 1hétig minden lefelé menne, miért menne itthon akkor minden fel? Ismétlem rajzoktól függetlenül, hangulat alapon
Rajzok parasztvakitasra is jok lehetnek. 3 részvényt msodpercen belül kerek értékre huznak fel..értem én csak nem hiszek a véletlenekben. Persze terelhetjük ugy az árfolyamokat hogy ősszecsengjen a rajzzal.. akár nekunk azzal még segithetetnek is..
OTP részvényesek ide!