Az eredmények a fundás várakozások alapján ennek 6-8 k körül lenne a helye a MOL-nak 3500 és 4500 környékén, ehhez képest ez itt tart az meg ott. Ez miért van??
a képen nem lényeg h mi volt utána csak azt akartam mutatni ha meg jelenik egy divergenci anem kel fejest udgrani a shortba mert nem azt jelenti h azonnal be fog szakadni...
az mindegy h van e miért vagy nincs.... amig emelkedik addig long.. és amikor kifujt akkor short... nem kivánság müsor mi csak hullám lovasok lehetünk arra kel menni amerre hullámzik
láthato h nemomlott össze mert megjeéent egys div... belassult vég stádium iesmi van most is... még nincs kész de kész lesz és majd utána szakadhat jön a 3dikdiv tetö vagy ahányat akar anyit rajzol fel ....
erre azt tudommondani ha nincs meg a kontextus akkor félre értelmezhető dolog.. a divergencia nem egyenlő azzal hogy utána be szakad minden.... lassulás... enyit jelez... azt hogy hol lesz a kilépö pont a tetön nem a napos divergencia fogja neked meg mutatni jelenleg (iii) és iii hullámok közötti divergencia láthao még azonos trend szinten sincsenek a csucsok .... a (v) mutathat divergenciát a (iii) hoz képest vagy akár minde kettöhöz és akkor már 3 divergencia tetö lesz ... de van oylan amikor 10 évig divergál az rsi és nem hajlando be omlani lásd s&p 500.... akik azt tanitják h add el mert divergencia azok nem értik a divergenciákat.... kontextus-t kel felmérni tudni hol tartunk és mellé rekani a divergenciát hullám végek felismérse stb..
Mi van akkor a napos charton látható igen méretes divergenciával? Árfolyam csúcsok vs RSI csúcsok (2022-es 11K-s pukli és a 2023-as 11,6K-s pukli között. Gondolom elhanyagolható részlet! :)
én technikai elemzést végzek a tudásomhoz mértem... nem keresem az okát annak amit a charton látok hanemegyszerüen elfogadom azt amit a töbség akar... a csorda szellem hajtja fel az érat vagy le... hogy ennek van e bármilyen alaoja az engem nem érdekel.. elemzéssel probálom be kalibrálni mit akar a csorda és arra fele pozicionálni magam amerre jo esélyel menni fog
Ez az, amiben nem értünk egyet. Szerintem minden együtt áll egy méretes eséshez. Az elmúlt 2 hét is ehhez aszisztált. Az emelkedést viszont már nincs, mi tovább támogassa. A tisztelet kölcsönös!
Sajnos én nem voltam kitartó 10600-nál. De ez van. Én nagyon boldog lennék ha megindulna. Hátha 3 után mutat aktivitást. De tény, sokáig húzza már az időt.
egyenlöre nem sérült semmi ami ezt megakadályozná... hogy megy e azt nem jelentem ki mert nem lehet elöre megmondani semmit :) vanmost valami féle fáradság ami látszik de ki jelenteni hogy mi vagy h hova nem lehet nagyob sikon abszolut oda mutat minden nálam 12200 környékére
OTP részvényesek ide!