Én se vagyok ukrán hívő, de nincs választási lehetőség. A fasz oroszok ahelyett, hogy összeálltak volna az EU-val (olcsó energia-technika), belementek ebbe a részben USA által állított csapdába.
hát akkor cumi:D ha benne ülnek a magyarok akkor ez nem megy fel..nagyon nagyon sokáig :) persze a fel a relativ hogy meddig az a "nem"
Törölt felhasználó2022. 12. 07. 20:19
mindig b*nak valamit a világban nehogy jól menjenek a dolgok. Magunkat szivatjuk itt mert orosz harcol ukrajnával. Komolyan... az ember már inkább nem is olvas semmit, nem akar tudni sem róla ami megy , mert csak felesleges tehetetlen bosszúság. Miért jó az ha egy ukrajna országért bedöntjük a saját életünket f* szankciókkal, mi ha nem a k* pénz van mögötte megint..álcának adva a háborút.
Likvidációs szempontból habár alacsonyabb kamattal nem jobb a bankbetét? Gondolom arra, hogy ha jó lehetőség van tőzsdén, gyorsan felbontható majd befektethető.
egyébként meg rövid távon nézve rálestem a chatra most van 10030 ft on 8investing) de látszik hogy ez esni fog tovább le. szóval..megy le.
Törölt felhasználó2022. 12. 07. 16:34
Sajnos ez kapufa, még havin csak csak, mondanám hogy lesz még 11k felett, de olyan erővel szakadt le, hogy nehéz elképzelni hogy ez visszamegy. ENnyi volt, nem sokat ment 11k fölé.
OTP részvényesek ide!