Abban is lesz biztos valami csavar, ne hogy már olyan egyszerű legyen. 😤
Törölt felhasználó2022. 08. 30. 10:39
OTP lejtőn van. Olyan tényezők segíthetnek rajta mint tele kincstár, világbéke... Ezekre nem látok sok esélyt. Úgy látom Richter lesz ami húzni fogja az igát. Nagyszerű negyedévet zárhat, ismét.
Komolyan gondolja itt bárki is, hogy szeptember 22-én bejelentik, hogy minden ok és megkapjuk a pénzeket? Ne vicceljetek már, 1 % alatt van az esélye. Mondjuk ha így lenne, az EU még hülyébb lenne, mint gondolom.
Rövid távon (1-2 hét vagy 1-2 hónap) is meglehet a 10.000, de kéne a megállapodás végre az uniós pénzekről. Ha ez eljön, ott fogok eladni aznap arra a hírre.
Arról volt szó, hogy a nagy ereszkedés előtt még 10.000 fölé megyünk! Ezt nem én találtam ki, hanem több TA-s elemző! Szóval innét már csak lefelé visz az út?
Én is hasonló véleményen vagyok. Eu-s pénzeket megkapjuk: +1-1,5K a részvénynek Tűzszünet, esetleg béketárgyalások megkezdése: +2-3K És ha így lesz már adom is el a pakkom. Bízom benne, hogy ezek még idén bekövetkeznek...
Ez cikket lepontozni? Örülnél neki, hogy van benne egy dátum, amire lehet figyelni, kereskedni. Szerencse, hogy ilyen jól képzett, okos befektetőink vannak!😀😁😂
Az a baj, ezt már nehezen hinné el bárki. Heti program volt tavasszal bedőlni ennek. A másik meg: ingatlan pukk már majdnem kész... ha béke lesz, az egy tüske lesz felfele, semmi más. Jó kiszálló lesz bizonyos közegeknek. Mondjuk ettől még érdemes lesz majd velük együtt kiszállni akkor... Aztán újra a sivár valóságban ébredünk a béke után.
OTP részvényesek ide!