Kb fél évvel ezelött is volt itt egy ilyen hülye kérdés. Ennél ez a topic többet érdemel. Kukonya!......Ne légy hülye!!!! Gondolkozz! Ha nem jön össze,enged el,ez neked sok lesz! Lassan beérik a fidesz oktatáspolitikája.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék OTP kötési listában mit jelentenek a színek? (piros, fekete, zöld) Tudom teljesen laikus kérdés, egy totális kezdőtől! köszi a válaszokat.
Le sem szarom ki mikor kezdte,azt meg pláne nem,ki mennyi 2022es klónnal bír vmilyen érdekből egy anoním fórumon,lehet ez a nick sem 2007ben kezdte,sőt;) De azért elárulok egy titkot ,5-8-10-15 év után már nincs többet tud,csak sokat látott, bukott vagy nyert, és még mindig itt van az asztalnál. Ezzel Vége is farokméregetésnek;)
Sziasztok! En is a borulatok koze tartozom, statisztikailag elmondhato, lesz ez megy 20 Eft felett... De rovidtavon ott kovethetjuk el a becslest, mennyit is er a papir, hogy ez nem egy acelipari szegmens. Hiaba likvid es van penz, amit ki lehet helyezni... De a bedolo ugyfelek egyre nagyobb kockazat, akar egy pillango szarnycsapasa az Amazonas videken.... Szoval most nem bekeidoben mozog fel, le az arfolyam, hanem a reszvenyen kivuli vilagban is erik egy vaskos korrekcio. Amit bizony azt hittem covid fog bedonteni... Uff
Szerinted aki 21 és 22 ben regisztrált az mind kezdő? Lehet , hogy a hatodik regisztrációja és több mint 20 éve tőzsdézik ....és többet tud az egészről, mint aki pl. 2007-ben reg. magát. Bullshit kovetkeztetés amit írtál.
Ez csak also hangon ennyi. Ha nyulik valameik hullam 3as vagy 5ös mehet meg lejjebb .. h hova fel? Ahoz kene valami tampont h viszonyitani klehessen .. durva becslest se csinaltam az ajrol fel 1600 max amit gondolok saccra
Tényleg óriási szerencse,hogy a 2021-2022 -es nickek részére, vannak itt önzetlen segítő nickek. Azért stopppot használj az önzetlen tanácsok mellé,de még úgy is darálhatsz, tőkét is,olyan sok a grál(lovag) minden idősíkon.;)
Szia. Már megint kezded...:( . Értem az árfolyam csökken ,de nem csak az OTP. Te is látod. A Mol tartósan 2800 alatt már. Ilyen napokon neked ez zavaró elviselni talán. OTP részvényed nincs korábban említetted mégis extra kiemelt figyelmet szentelsz a papírnak. Lassan megszokom majd.. Szép estét kívánok neked nektek.
OTP részvényesek ide!