Szia, légyszi nekem is küldj meghívót, ha lehet! Ma egész nap nem volt időm, nem tudtam előbb jelentkezni, köszi, minden esetre. pisti79@t-online.hu Tetszenek egyébként a gondolataid. De leginkább a hozzáállásod.
Nyugi Tibor...Zsuzsa egy felfelé nyal, lefelé tapos, oldalra könyököl személy! Pökhendi, flegma pi..a! Egyszer váltottunk pár szót emailben és hamar rájöttem a fajtájára! Egyáltalán nem kérdőjelezem meg a tudását, de mindent amit tesz és mond saját dicsőítéséről szól! Szereti magát fényezni mindenki előtt hogy ő minden területen a legjobb..szereti fényezni az egóját! Nagyon-nagyon távol áll tőle az önzetlenség!
Egyébként az ilyen vita arra is jó, hogy meghallgatod a két oldalt, megnézed a mondanivalókat, érveléseket és később az alapján osztályozod a beírásaikat. Egy csomó ember van, akivel bizonyos szempontból egy platformon vagyok, mégse érdekel mit írnak, mert valamiért nem "bízok" bennük.
Koi már régóta nincs. Egyébként miért akarod, hogy moderálják? Akkor könnyen egyoldalú lehet. Most ety csomó jrlentkezés van ami offol kicsit. És? Átugrom és kész. Így sokkal kevesebb vita van, mintha mindenki azon vitázna, hogy mi idevaló és mi nem.
Ott sem mondja meg senki a tutit, csak egy újabb platform ahol lehet a tapasztaltabb kollégáktól tanulni. Sajnos ebben a topicban már egyre kevesebb az érdemi hozzászólás, így nem meglepő, hogy ennyien nyitottak egy remélhetőleg tényszerűbb bejegyzéseket tartamazó fórumra. Amúgy minden tiszteletem a tiéd is az ide feltöltött grafikonjaid okán.
Ott sem mondja meg senki a tutit, csak egy újabb platform ahol lehet a tapasztaltabb kollégáktól tanulni. Sajnos ebben a topicban már egyre kevesebb az érdemi hozzászólás, így nem meglepő, hogy ennyien nyitottak egy remélhetőleg tényszerűbb bejegyzéseket tartamazó fórumra. Amúgy minden tiszteletem a tiéd is az ide feltöltött grafikonjaid okán.
A topicnak nincs jelen a gazdája így nincs lehetőség moderálni, csak a portfóliónak. Ezért mentek egy másik helyre pedig itt is lehetne csak moderálni kellene az embereket. Sokszor sokakat elragad az indulat, engem is. Ha valaki veszi a fáradságot és csinál egy másik OTP topicot és moderálja, akkor én oda átmegyek.
Nem követtem el semmit csak levelező partnereket keresek mert magányos vagyok és szeretek idegenekkel levelezgetni :D és imádom a portfolio könyvesboltot tehátlehetőleg az maradjon :DD
Nem a politika offolta szét a topikot, hanem a sok retaltált, értelmi fogyatékos. A változatosság kedvéért színesítve a műsorukat időnként beleálltak egymásba a debil személyeskedéseikkel. Elég sok funkcionális analfabéta és ferdehajlamú van itt, ingert éreznek a vég nélküli okoskodásaiknak, valós vágyuk nyilván hogy egymással tudjanak összemelegedni! Ezekből akar egy csomó beszivárogni a másik fórumba!? Azt is össze akarjátok szarni?
OTP részvényesek ide!