Máshol is nyár van,és mégis működnek az alap technikai képek.Az utolsó 1-1,5 hét alatt 8-10% emelkedés volt a féléves kirakatrendezésre a tőzsdéken. a BUX ebből kimaradt.Vagy a maradék 1-2 nap alatt fogja ezt behozni? OTP-nél enyhe pozitív tény az,hogy a napos gyertyákat figyelve némi optimizmust vélek felfedezni.A júniusi hónapot 8900-nél indítottuk és 3 hete nincs annyi erő a részvényben,hogy fölé kerüljön.Legalább egy doji zárást lenne jó látni,hogy ne legyen meg az 5-ik fekete gyertya!
A 100 bp egy ideig megnyugvast jelentene, de hosszabb tavon teljes gazdasagi fordulat kell , ami nepszeruseg vesztessel jarna. Ezert mehet most a harc az mnb es a kormany kozott, de Orban dont, ezert Szerintem nincs pozitiv jovoje az orszagnak. Ot nem erdekli a gazdasag, csak a nepszerusegben szeret furdeni
Valaki árulja már el a titkot! Mit reméltek a másik csoporttól? Mi értelme külön csoportot csinálni? Mi ez a nagy csatlakozási vágy? Lehet pusztán csak kíváncsiságból akartok csatlakozni? Hátha ott leírja valaki a "igét" ??? (biztosan nem, ha bárki tudná hogy egy részvény ára fel le vagy körbe megy https://youtu.be/QbjHgL34kQc?t=20 akkor nem lennének farkasok sem :)
Én azért azt tippelném, hogy most már együtt izzadnak a háttérben, és próbálják minimalizálni a veszteségeket. Nyilván senki nem szeretne 70%-os török inflációt itthon. Egy 1%-pontos alapkamat-emelésnek jelzés értéke is lenne, hogy komoly(abb)an veszik a helyzetet.
Sziasztok, tegnap próbáltam meghívót kérni, de azóta akárhányszor rákattintok a Discordra, mindig azt írja, hogy érvénytelen vagy lejárt meghívó. Tud valaki segíteni? Esetleg lehet, hogy más fel tudta használni? Szeretnék én is benne lenni a szűkebb csoportban.
Én azt látom továbbra is hogy elérte a 8500 as lélektani határt a OTI, vannak kisebb elmozdulások de nem engedik lejjebb az árát. Szerintem egy bank részvény áránál az 50%-os esés kritikus határ. Így ennél szerintem csak hosszútávon erősödés talpra állás jöhet. Én arra tippelek hogy ez az alja.
Pedig még itt(is) vagyok :D A forgalom kellene ,hogy vissza térjen a BÉT-re.Sajnos az elmúlt hetekben meghozott kormányzati döntések nem ezt segítették elő :-((
Szerintem mar nagyjabol mindegy hova emelik a kamatot, amikor masik kezukkel ontik a penzt. Sajnos az alapveto gazdasagi folyamatokkal sincsenek tisztaban. De hat mindent a valaszrokert 😀
Sziasztok! Most akkor ez a fórum megszűnik? Vagy mi lesz vele? Mi ez az új? Ez a portáltól teljesen külön, és csak személyes meghívóval használható? Kösz a választ, szép napot kívánok!
A mai kérdés, hogy az MNB végre ténylegesen megpróbálja-e megállítani a Ft gyengülését vagy komolyan gondolják, hogy hosszabb távon is a leértékelődés a gazdaság élénkítésének alapja. A másik oldalon pedig várhatjuk a tőzsdei reakciót...
Te nem vagy aktív különösebben a fórumon, lehet, ezért nem zavar. Aki aktív, azt idegesítheti, ha politikai alapon kapja a dislikekokat vagy mert pélául ha az shortos/longos oldalnak nem tetszik a másik oldal számára kedvező értékelés vagy kritizálja a szakmaiatlan, teljességgel elfogult fel/lebészélő hozzászólásokat.
Szia jó reggelt. https://www.portfolio.hu/uzlet/20220628/eros-nyitas-a-magyar-tozsden-552995# ",jó balfasz egy cég ez a portfólió" . Lehet igazad van...:) Erős nyitás. Vicc az egész BET.
OTP részvényesek ide!