A hosszabb tavu befektetok tudjak, hogy nem most lesz meg az elvart hozam:) idén ev vege 14-15e a terv; 1-2eves tablatban magasabb. Dehat ezert hosszu tavban gondolkozunk:) de koszi, nagyon ertekes volt amit irtal
Na én pont kb 3000-nél indítottam a MOL-ra a shortot egy certivel még napokkal ezelőtt.. :) Persze csak kis téttel, mert a TS18-nak már közel a kiütési ára.
Az oszti fizetés miatt lehet, hogy nem 11.900-12.100 között lesz a fordulat, hanem 12.500-12.700 között. Szerintem májusban emelkedés lesz (persze komótosan) és majd a hónap végén jön a fekete leves.
Zsuzsa... te double top-ot nem varsz molba? Mert nem mertem be sortolni me ha 200 al tovabb megy mar nullan lennek de egy dupla csucsrol ha lefordulnq batran bele nyomnek par szaz ezret certivel kb 6 12 es szorzok vannak es most felek le megy es nem volt dupla csucs es ki maradtam a bulibol
ha türlemes vagyok Zsuzsa lehet újra Mol részvényem, én is úgy gondolom... 2900 körül, "nekem" a jelenlegi ár most már magas. Talán Béla is visszatér a Mol-ba újra :)
Köszönjük szépen,hogy megosztottad velünk. Remélem olvastad 2 nappal ezelőtt az elemzésem a mol-ró,hogy vissza tér 3130-3160-as zónából rést tölteni 3078-3085 közt.Ma ezt túl teljesítette,mert 3000 alá is bekukkantott. Következő rés 2900 körül.... Ez is kizárólag rövid távra szólt.
OTP részvényesek ide!