Kezdő képernyő > Árfolyamok felirat > OTP fül
> Értékpapír részletek ablakon belül megtalálhatók:
1, különféle értékpapíradatok 2, ez alatt 5. szintű alap ajánlati
könyv, 3, árfolyam diagram,
4, Kötéslista megtekintése. (az utóbbi kettőre rákattintva
Windows ablakként feljönnek (diagram, kötéslista)
a 10450-es támasz megközelítése megtörtént a 10600 -al. Az nem azt jelenti,hogy egészen odáig lemegy a mai nap folyamán. Legtöbbször már előtte is fordul az árfolyam,pont azért,mert sokan figyelik,és akik a long-ot támogatják,,nem engedik meg a teljes megközelítését.Ha biztos akarsz lenni egy pozi inditásánál, vagy zárásánál,mindig a támasz-ellenállás előtt nyisd vagy zárd a pozid.
Szerintem erre a hírre,most jelent meg a reakció.Írtam is,hogy mindig késéssel reagálják le az itteni üzletkötők. Bosszankodom is,hogy korán lezártam a short-ot,mert már nem hittem abban,hogy többet is ki lehet majd hozni belőle,amit a hírre nyitottam. Más piacokon már rég helyre is állt a korábbi rend,és napi max közelében folyik a kereskedés.
Minél többen vagyunk,annál jobb.Ismered azt a mondást ugye,hogy több szem többet lát.Én
tisztelettel írtam rólad,minden hozzászólásomban. Messze nem vagyok
olyan nagy tudású abban a technikai elemzésben,amit Te képviselsz. Egy valami zavart a tegnap, azt kiírtam magamból. Sokan nem mertek vásárolni,mert már a tegnapi napra is új aljat vártál.Ma meg 11200-es árfolyamnál irod,hogy 11700 a tető.További eredményes kereskedést kívánok neked,és meg is lesz,mert jól csinálod!Azt rosszul tudod,hogy csak 2 éve élvezem a tőzsde világát. több mint 2 évtizedet tudhatok magam mögött e téren.
OTP részvényesek ide!