Szép napot, látom tegnap megint beütötték, nem baj már minden pénzemet az otépébe fektettem. Ruszkik, nem sokáig heveskednek, talán már csak azt a két kisebb várost akarják elfoglalni aztán megegyeznek. És jön az elementáris emelkedés.
mostanában rosszabb napokat rendszerint követ szinte váratlanul jó nap, annak ellenére, hogy nem történnek pozitív vagy érdemi változások. van erre valakinek magyarázata, hogy mi történik?
mostanában rosszabb napokat rendszerint követ szinte váratlanul jó nap, annak ellenére, hogy nem történnek pozitív vagy érdemi változások. van erre valakinek magyarázata, hogy mi történik?
Sziasztok! A mai reggeli: Az OTP masszív szakadásának a 10000 forintos lélektani támaszzóna próbált határt szabni az elmúlt héten, a kerek árfolyamérték alatt két ízben is meg tudott jelenni vételi erő, ami egyelőre megakadályozta, hogy a 2020-as aljak elérhetővé váljanak. A napos grafikon képe azonban egyáltalán nem stabil, jelen helyzetben az RSI túladott jelzése sem mérvadó. A hét elején elsősorban az a kérdés, hogy tudnak-e a vevők ellenállni az eladói nyomásnak és maradunk-e 10000 forint közelében. A bearish forgatókönyv a 8000-10000 forintos tartomány aljához nyitna utat, míg a lélektani értéknél látott konszolidáció reményt adna egy felpattanáshoz. A volatilitásban azonban nem várhatunk érdemi visszaesést.Támasz: 9500-10000; 8000Ellenállás: 12000; 14000
Kedves részvényes társaim! Én minden elméleti felkészültség nélkül, mellőzve minden (ál)tudományos okodoskodást, mondhatni zsigerből tőzsdézek immár 24 éve. Egyetlen tapasztalatot tudok megosztani (minden hókusz-pókusz) grafikon nélkül: ha az egyik napon valamelyik blue fel a másik meg le, akkor következő nap "cserélnek". A a tegnap a MOL-é volt, mai nap az OTP-é és a Richteré lehet. (A magam védelmében: eddig longban abszolút nyrőben vagyok.)
OTP részvényesek ide!