Akkor viszont senki sem tippelt határidőig! :D Remélem, holnaptól már rendben lesz az Investing! Ha ma nem döglött volna meg, akkor talán 11400-nál (350 Ft esésnél) eladtam volna, és megmenthettem volna +300Ft nyerőt. Így 1750 ... 1300Ft helyett maradt 10000Ft realizálatlan nyerőm, két nap alatt. Nem hiszem, hogy panaszkodnom kellene!
Rendkívüki eset volt, mert leállt az Investing, nem láttuk a realt. Aurumus kivétellel, mindenki 14:30 után tippelt. Egyszemélyes verseny pedig nincs. :) Ha egy nek elfogadjuk a késői tippelését, akkor úgy illik, hogy mindenkiét.
Holnapra? "Semmit", számomra nincs jelentősége! Arra számíok, hogy valahol 14000 felett is fogom látni a papírt, és akkor +40%! Ha nem jön be, akkor elveszítem a tőkémnek mondjuk 20%-át! :D
Az első felében egyetértünk. Viszont én jó eséllyel bővítek még holnap, aztán tartásra állok be. 18k-ig hozzá se nyúlok a pakkomhoz (nyár végére meglesz, szerintem), és ott is csak egy részét fogom eladni, mert jó lesz ez még hosszú távon is.
Holnap szokásos fekete péntek, a jó gyorsjelentés ellenére szakad az OTP mert ezek a hatalomra törekvő ge.ik nem fognak megegyezni!! Ilyen válságos időben hétvégére nem szabad papírt tartani ebből sem!!
OTP részvényesek ide!