Az egesz mondatot nezd. Hosszu tav az nem 4-5 honap. Ezert is kerdeztem vissza. Nalam 4-5 ho rovid tav. El is hiszem, h meg eshet oti, de 2-3 even belul magasabb arfolyamszintet varok.
nem foglaljuk el!!!Nehogy már megint ezeket sajnáljam!!!Mi volt 1956-ban??Mentek kifelé,kivonják a csapapatokat és a határ után fordul,olyan csapat jött,hogy soha nem látta a magyar és a kibaszott ukrán is benne volt,bombázták,szétlötték a fővárosunkat!!!!!
Elhalasztották a béketárgyalásokat. Kíváncsi leszek, ez mit jelent majd az OTP számára… Én alapvetően most már felfelé várom, ma veszek is belőle. Most csak abban vagyok bizonytalan, hogy tőkeáttéttel is megreszkírozzam-e. Alapvetően nem az én stílusom. Elég hosszú ideje buy and hold stratégiát követek.
Hogy ponntosan alátámasszam amit írtál: .. A magyar gazdaság 70%-át az export 80%-át a multik adják, a dolgozói létszám kb 18%-val. Hol is van a fidesz siker magyar nemzeti gazdaság? Béka segge alatt 5 km-el. Multik kimennének 1 sec alatt bedől a magyar gazdaság.
1956!!!!Lőtték a szovjetek és azok az ukránok voltak!!! Szétlőtték budapestet és a mi országunkat,Megcsufolták, a nőket a felszabadító hadsereg,ukránokkal együtt!!!
és ide is megírom,nehogy már sajnáljuk az uj munkaerőt,de egy magyar szava sincs a tescoban!!!!És amikor a szovjet-ukrán gecik lőtték Budapestet??Az semmi??
Az OTP-nek nincs jövője. A jelek szerint a F. megnyeri a választásokat. Orbán kivezeti Magyarországot a NATO-ból, és akkor megszállnak minket az oroszok. Onnantól kezdve vége mindennek.
OTP részvényesek ide!