Nyitóban betettem eladásra minden OTP-met, 15 000-ért. Hátradőltem, hogy sikerült is. OTP Direkt vmi kamuhiba miatt nem teljesítette. Hirtelen 14 360 lett, ott már nem akartam eladni, venni meg nem tudtam. Most ott vagyok, hogy nem is lett volna jó ötlet eladni. Ez egy ilyen nap. . vola. 15 400
Putyin ott marad az elismert területein, mivel ez gyors volt és sikeres ezért nagy a valószínűsége a folytatásnak, a háború az már csak ilyen. a kérdés a NATO egysége mert idáig Európának nem kedvez, persze angoloknak kell és a franciák fegyverkezési üzletet látnak benne, de az orosz fegyvereknek is jó lett a hírük és a titkos kínai érdeknek még kicsi a hangja,
Igen, remélem az Orosz katonák nem lövöldöznek, nő a térségben a fogyasztás-katonák a lopott üzemanyag árából szolgálaton kívül fogyasztanak... Így végül is nem veszélyes annyira a gazdaságra. A másik az olajár, magas marad,ez jó Putyinnak.:-D
R:15320.-....aki reggel eldobálta...az darabonként egy ezrest bukott! .....háború meg nincs...lett egy elismert független Népköztársaság....ahová Békefenntartóként vesznek részt az oroszok! Én magam is voltam békefenntartó zsoldos....Boszniában (IFOR)......jól kerestem vele!
amúgy én is 1 dologban bízom ha már így alakult: így gyorsabban vége a háborús hangulatnak. Bement, nem kell tovább spekulálni. És a szankciókból is csak annyit látni, hogy a két megyéből származó termékeket szankcionálják (USA szankciók). Szóval szerintem is nagyot lök majd az árfolyamon a márciusi jelentés, persze ha nem lesz benne negatív meglepi. Kérdés, hogy az intézményi befektetők mikor térhetnek vissza. (mert gondolom, most egy pár kiszállt)
Szerintem az oroszok nem mennek sehova. De nem is kell nekik. Talán az ukránok is kicsit megkönnyebbültek (az értelmesebbje), hogy stabilizálódhat majd a helyzet. Lesznek szankciók, fájni is fognak, de középtávon lehet mindenki jól jár majd. Egyetlen gond lehet: ha az oroszok nem elégednek meg a ténylegesen birtokolt területtel, és a teljes követelésért nyomulnak, illetve ha valami beteg ukrán parancsnok úgy dönt, hogy nyolc év után ez már sok neki...Aki ott él az már régóta tudja, hogy Donyeck és Luhanszk 2014-óta de facto elveszett. (Szerintem az USA-val is kb. megegyeztek, hogy meddig az addig)
Én optimista vagyok,Putyin hamar remélem rendeli ki a csapatait Ukrán területekről. Ha pár napig ott marad tűzparancs nélkül, mint békefenntartó-remélem. Annyi,hogy a 20K-nem a márciusi jelentés után lesz,hanem őszre.
OTP részvényesek ide!