Az oroszok nem arról híresek, hogy rövid időn belül távozzanak vhonnan. :( Az ukrán elnök is inkább a feszkót kelti. Ukrajna a szakadár területek nélkül is orbitálisan hatalmas maradna.
Én belevettem 14.5xxen. Én úgy gondolom hogy nem lesz akkora horderejű dolog ez a konfliktus.A Háborút már hetek óta árazza a piac. Biztosan lesz lesznek szankciók ,de okosabbak vagy (puhábbak) az EU döntéshozói. Az Európai emberek 2Celsiusról sem mondanának le a nappalijukból Ukrajna érdekében ,csak a Facebookon szolidárisak és kemények. Majd körbeálljuk őket mint amikor az utcán vernek valakit és azt mondjuk szegény ember ,nem igaz hogy nem segít neki senki. És mindenki haza megy Ukrajna vérző orral.
Hát az én 17100-es egy hetes vételemet kidobta a rendszer-kevés volt-t-long.-Arra nem volt idő,hogy másik bankból pénzt utaljak fedezetnek,akkor nem vágott volna ki. Ám reggel a random agyon terhelt volt,nemrég tudtam belépni. Mindegy ,a mai vétel teljesült kicsit 15K felett. Remélem nem háború lesz,hanem rövid idejű békefenntartás,és távoznak az Oroszok,akkor megyünk MA-50 ig kb.
Az alap szitu nem változott. Rengeteg a felesleges pénz a világban, valahova tenni kell majd( az infláció most még nem tud eleget elégetni). Ezek az esések jó beszállót jelentenek középtávra.
14500 körül volt érdemes venni és már most eladni. persze nyilván nem vettem lent :D de hát ez így megy... várni kell szerintem. most átmeneti nyugi van. nincs hír, hogy nagy harc lenne, nincs hír a szankciókról. csak épp pl az utóbbiról lesz hamarosan infó...
Ma a délután függvényében erősen elgondolkodom még további pozi bővítésen...ennyi esés után lesz egy rendesebb visszateszt. De 18K-t senki ne várjon mostanában.
OTP részvényesek ide!