Úgy látom valaki nagyon háború parti itt. De én olyan vagyok inkább maradjak örökre szegény minthogy arra spekulaljak hogy háború legyen és közben shortolok. Elég szégyen hogy valaki így gondolkodik Béke legyen veletek ❤️ Jó éjt
nálunk itt debrecenben,teli vannak a Nagy német cégek ukrán munkavállalóval és nem tudom ennek mi a lényege,csak sejtem!!! Már más téma,nem a háboruval kapcsolatos,beszéltem ukrán gyerekkel,nem magyar,fordító által még nyáron,nagyon utálják őket és bármikor fel vannak készülve!!
-0.19%napi max ahogy láttam 2%volt a kiindulashoz képest -.0.19% esés Valószínűleg kompromisszumot fognak kötni. Putyin is enged és a NATO is. Ukrajna nem lesz soha NATO tag. Kelet európaban maradhatnak NATO katonák. Ez lesz a megoldás. Háború nem lesz. Fogadjunk
te beszélsz itt össze-vissza!fordítva nézed a képernyőt?Nem látod,hogy csapkodás megy,de a hírtelen nagy minuszt ledolgozta usa??Érdekes még este,mi lesz veled sindroma,most meg szarrá shortolod már a holnapi napot?? Ennek a dumának,nagy bukó lesz a vége kis kolléga!!Ez nem opus!!:)
Miért lenne harmadik vh? Volt a Krím miatt is? A NATO nem is egységes, Horvátország visszahívja a katonáit. Magyarország szerinted megtámadja Oroszországot? Na, légy már komolyabb. :) Ha Oroszország támad, végig fogják nézni. 2 nap alatt elfoglalja Ukrajnát és le van rendezve a dolog. Aztán jönnek a szankciók.
Sokan long bukóban ülnek, mert 18K fölött rengetegen bezabáltak a részvényből. Ők a remény rabjai. Még azt sem veszik észre, hogy az amcsi tőzsdén kipukkadt a lufi. Megvették ma az OTP-t az örömködésre, amcsiban is az volt fél 9-ig, csak éppen ott még el lehet adni a részvényeket, a BÉT viszont már rég zárva... Beragadtak a mai longosok is. Holnap reggel jön a remény rabjainak folytatása...
Gyerekek, ez a hajó elment. Full pirosban van amerika. A napi maxokról 2-4%-ot zuhant. Még mindig a 20K-t várjátok? Nézzétek inkább a támaszokat. Shortra fel!
OTP részvényesek ide!