Mi ez a nagy forinterősödés? 10 forintot lezavarták két nap alatt. Biztos nem az MNB ügyködik, ehhez nekik nincs meg a fedezet vagy mégis kamikaze mutatvány van?
Mind a három blue részvény totál alulértékelt szerintem. Az más kérdés, hogy a választások előtt tud-e megint emelkedni, de miért ne tudna. Amerikában tegnap nagyobb korrekció kezdődött, egyedül kb mi vagyunk olcsók.
"Szóval alaptézis megerősítve? ". Igen megerősítve. Politikai kapcsolatok. Azok meg megfizethetetlenek...:) Pedig aranyat érnek szerintem. Gondolj bele MOL ársapka - alapítvány , OTP törlesztők befagyasztása stb stb. Felvettem volna pozit előtte akkor most lehet nem "irogatnák neked"..:)
ingatlan, ha nagyobb hozam reményében kockáztatni szeretnél részvény nincs infóm hogy mennyi lehetett 1999 óta az infláció ingatlanárba tudok számot mondani átlagos 50m2 lakásra itt ahol lakok 530%
Szóval eddig jött egy műtárgy és egy old timer, mint befektetési forma. Ezek is jók lehetnek, de nem kisbefektetőknek. Olyat írjatok, amihez az átlag magyar, vagy bármilyen országban bármilyen átlag polgár hozzáfér? Valljuk be ezek nem ilyenek. Szóval alaptézis megerősítve? Nincs más út csak rv, ha inflációt ki akarod védeni? Nem hiszem, de akkor mi? Nyersanyag? Arany, ezüst, palládium, olaj.... Szóval mibe fektess infláció idején?
OTP részvényesek ide!