Az egy dolog,hogy mi lesz utána,no de addig mi lesz,az a nagy kérdés!Van valaki akinek ilyen hitele van és érintett közvetlenül?Engem csak az OTP részvény árfolyamán keresztül érint,amíg veszteséges,de kivágom ,ha nullába kerül.Redukálom a hazai rv. állományt.Elég volt . A választásig Csak a NER! Utána a nagy halom trágya ami marad.Hazai piacon semmi jóra nem számítok.Ott voltam a Kezdeteknél,a Bokros csomag elvittte az addigi nyereséget,meg a tőke negyedét.A következő válságot megúsztam,a '98-as narancsos győzelm nullázta,a 911-es terrortámadásban a Bux short tartotta a rv veszteséget.Azóta óvatos duhaj vagyok,a tőkére nagyon vigyázok.60% már külső rv-ekben működik 20% maradt hazaiban,20%hati,energia,certi.Hogy mi lesz?Szerintem az uniós pénzeket befagyasztják,a forint/euró árfolyam megtámadja átmenetileg a 400.at.Ha marad a jelenlegi kormány és a gazdasági tesze-toszaság,olyan szívatás lesz,amilyent még nem láttunk!Vae victis!!
Boldogabb Új Évet minden Kedves üzletelő spekulánstársnak,befektetőknek,nyesz és tbsz tulajdonosnak!!
Boldogabb Új Évet minden Kedves üzletelő spekulánstársnak,befektetőknek,nyesz és tbsz tulajdonosnak!!
OTP részvényesek ide!