2008-ban egy 900mrd méretű bank volt, ma ennek a 30-szorosa! A bank Szlovéniában abszolút piacvezető, Bulgáriában és még 3 balkáni államban, emellett terjeszkedik a kaukázusi régióban is, ezt árazták 19.5k-ra!
Nem is értem ,hogy tudott eddig szárnyalni az elmúlt 2-3 évbe az Otp 19ezer-ig össze omlás alatt, amikor annó 2008-ban ,1200-ra is le esett. Itt az ideje kis részvényeknek száguldoznia most.! Úgy nézki bedőlés lesz itt már.
Anno 2019 végéig sokat BUX-oztam, ugye olcsó kötési díj, nincs egyedi részvénykockázat hiszen ott alacsony forgalom esetén könnyen vihetik az árat bármerre. Jobb inkább 1 papírra szakosodni mint 3-t figyelni plusz BUX ajánlati könyv. Köszönettel tartozom Neked!
Örülök, hogy bejött. Nem vagyok nagy guru, csak próbálok a piaccal lüktetni. Nyilván van egy elképzelésem, de nem vagyok elköteleződve egyik irányba sem. Ha fölfelé megy, akkor felülök bátran a hullámra.
köszönöm, a mult héten követtem a longjaidat és többnyire sike3rrel jártam. Köszönöm. Elvből nem shortolok, így arról nincs tapasztalásom, de figyeltem, neked az is bejött.
OTP részvényesek ide!