Szerintem megint megveszik. Na emelkedés nem lesz, de bőven visszamehet ma 17K fölé. Mindjárt kamatemelés. Ha az MNB nem csinál valami balgaságot, akkor emelkedni fog az OTP.
Hmm...na most mi lesz gyerekek, csináltunk egy dupla aljat? (Itt a 805-re gondolok, ha azt a 16400 körüli aljat figyelmen kívül hagyjuk, ahonnan gyorsan visszajött ).legalábbis most visszapattant 800-rol..
Nincs azzal semmi baj, ha valaki mást lát bele, én szívesen látom pl. mások véleményét is. Viszont egyik hogy pomperj által jelzett ed formáció kezdete előtti szakasz sokkal ideálisabb lett volna egy ed alakzathoz, de nem lett belőle törés. A másik pedig ha most még valóban ed is lenne, akkor a sokkhatások figyelembe vétele nélkül simán tudom úgy elemzni a ta-t, hogy még csak a négyeshez közelítünk, ahonnan felfelé fordulunk. Elgondolkodtató.
Nem vagyok nagy longos, szóval engem nem zavar az sem, ha beszakad. Akkor sem azonnal pattant, hanem nap végén. A bő 2000 ponthoz meg 3 nap kellett. Félreértés ne essék, én nem várok ilyen felpattanást most, mivel a csökkenő trendre játszok én is. Viszont azon azért nem lepődnék meg, ha ma pluszban zárna és nem omlana azonnal össze 16K-ra.
Pedig tudod, hogy alapvetően shortolok, de aki múltkor pomperj-re TA elemzésére hagyatkozott, az brutálisan megégette magát a shortokkal. Laza több, mint 2000 pontot pattant fel akkor, amikor ezt bedobta. Oké, hogy azóta onnan csorog és ki is használtam valamennyire shortra, de azért köze nem volt a projekciónak a valósághoz. Nekem mázlim volt, hogy nem ez alapján kereskedtem, nem volt shortom. Igaz a longot is kihagytam.
A multkor, az ED alakzat vegen, ez volt a projekcio http://keptarhely.eu/view.php?file=20211123v00x6er8b.jpeg Es most kaptunk ra egy megerositestt, feltehetoen ez az ervenyes formacio, igy a hetes tf-en a korabbi varakozas ervenyben van, lasd elozmeny chart ma, (egy nagyobb 1-2-3-4-5 ABC 1-2-3-4-5 hullamsorozat varhato, dupla zigzag a neve, az lehet belole), , annak az a szokasa, hogy vissza megy az ED elotti utolso alakzat elejeig (ami a (4) pont kornyeke). http://keptarhely.eu/view.php?file=20211122v00xk08kk.jpeg .
Köszi.Nem vicc,nem tőzsdézem csak ránéztem ,s nem értettem.Köszi.Bár van olyan tervem,hogy veszek OTP részvényt,de én hosszú távon gondolkodom.Nem adni-venni akarom.
Piros: alacsonyabb áron történő kötés Zöld: magasabb áron történő kötés Fekete: azonos áron történő kötés Viszonyítás: a megelőző tranzakcióhoz. Titkon azért remélem, hogy csak viccből kérdezted.
OTP részvényesek ide!