Szerintem ez nem esés még. Jó jel, hogy kis forgalommal mozog lefelé, vagyis eladási nyomás nincs. Én sem látok belépőt most, shortosok sem nyitották rá tegnap sem, szerintem vétel az ék alján, vagy ha kitör az ékből. Addig mozi...részemről. 😉
Honnan van ez a chart? https://www.tradingview.com/x/oeIRKgq3 Randiban így néz ki (randiban érdekes, mert a 4H-t 7-11, 11-15, 15-19 h alapján rajzolja, azaz 2-4-2 órát tartalmaz).Amit becsatoltál azon nincs rajta a záró árfolyam és láthatóan teljesen más.
Nem nagyon mozog együtt USA-val már senki Európában, különben mind új csúcson lennénk, de nem vagyunk. Nagyon nincs forgalom az OTP-ben, és ez nehezíti a helyes irány megítélését. Mit tudunk az elmúlt pár napból: -a kormány mindenre ad már hitelt és mindenkinek, piaci "ár" alatt. nyilván a kereskedelmi bankokon keresztül, de kérdés, ez mennyire biznisz a bankoknak - a személyi hitelek, a szabadfelh jelzálog hitelek biztos sérülnek a felújítási hitellel, most a KKV-k 10M-s ingyen hitele meg azt a szegmens sérti. -nem elképzelhetetlen a moratórium újabb hosszabbítása. ember nincs, aki megmondja, ebből mennyi a bedőlős, de az elhúzódás valószínűleg nem jó a bankoknak. (a 10M ingyen KKV hitel viszont sokakat megmenthet, ami a banknak jó, a részletekben lesz az ördög.) -ha a Richterrel tartósan ilyen forgalommal kereskednek, az OTP-vel meg ilyen gatyán, akkor az a BUX súlyokat is módosíthatja valamelyest. Nem nagyon, és hosszú hetekig kellene tartania a jelenleg látottaknak, de a pakliban benne van. Csak a legfrissebbekre reagálva/gondolkodva, de lehet, nagyon rossz úton járok. Mindenesetre én is kivárnék egy jelre. De lehet, nem lesz. lehet, elértük azt a szintet, ami a járvány előtt volt, és jön a posványos napi TTL BÉT 6Mrd-os forgalom időszaka.
OTP részvényesek ide!