Ha lenne rossz hir, akkor persze. De hetfo reggelre kiderul valami a Brexit-rol? Amugy meg a vetonal is hamarabb felvittek, mondvan aki jon az jon a magasabb arral, es vallalja hogy egyutt esunk. Ha meg bejon, akkor az kaszalt, aki kockaztatott... Persze nem csak Brexites rossz hir johet. De nem ugy nez ki mintha jonne.
Hat ez megint egy sokadik tanulo penz, mert hetfore mindenkepp akartam reszvenyt, es sikerult is szereznem 12910-en. Csakhat feltem a dupla pentektol... Hat csodalom, ha hetfon 13200 alatt fog nyitni, ez van. Gondolom te is emelkedesre szamitasz, vagy?
Tőzsde világában ez úgy van, hogy szünnapon nem kereskedünk. Akkor sem ha az munkanap lenne, de ünnepnap esik rá, és akkor sem ha a szünnap munkanappá van nyilvánítva. Mindent kihasználnak, hogy zárva legyenek. :)
Ha jol ertem ma nincsen kereskedes, ez furcsa mert az ablak nap is piheno volt a tozsden vagy nem? Valaki megtudja erositeni? Maci, akkor jar need a fenypezsgo, mar csak azert is mert sokszor segitettek az abraid, hozzaszolasaid. Zseblampaval arra vilagitok, es kuldom. Hihetetlen viszont, hogy az ilyen aprosagokon, minthogy nem tudtam, hogy ma nincsen kereskedes, mennyi penzt vesztek. Direkt eladtam, mert utalom a penteket, gondoltam ma minimumon visszaveszem. Csodalkoztam is, hogy mert csaptak fel a zarot... Hat most vehetem visszanyiton 132XX-en omg.
Játszunk a szavakkal, fogalmazzunk szofisztikáltan, közelítsük meg más oldalról mi is a záró ár. "A záróár az utolsó kötés szintje a következő kereskedési időszak kezdete előtt." . Ez alapján a záróár még ma is 13 080 lesz. :) Én nyertem! Küld fény post a szilvás-unicum pezsgőt. Nyissátok az ablakokat! . Ui: Tegye fel a kezét aki nem érti a "Küld fény post" kifejezést és az ablaknyitás jelentőségét.
Sztem úgy érti, hogy ha vki tippel 13.000 zárót de felugrik 13.300ra akkor hiába a 13.000as legmagasabb tipp volt a legközelebb hozzá az ne érjen. Aznap nincs jó tippeles.
Nem vagyok villamosmérnök. Matekos gimiben végeztem és belefutottunk a képzetes (immaginárius) számhalmazba is. Most elég távol vagyok a matektól, de még most is érdekelnek ezek a témák (most már inkább csak a gyerekeim idegzetét borzolom velük).
A napokban, azért át futott az agyamon nem e kéne valami limit! Pl. + - 50 ft. vagy 30? (Egy kis szigorítás?) Mert azért pl. 100-200 forinttal meg közelíteni eltalálni az igazit? Azért az eléggé gagyi eredmény?!! - Lenne! (Mert mostanság - még ha nem is volt rá példa de benne lehet a pakliban.)
OTP részvényesek ide!