Ez nagyon jó. Gratulálok! Azért kérdezem, mert nekem sima daytrade-nél nekem hiába volt sokszor akár 200 Ft /db feletti nyereség, a költség is sok volt.
Lattam mar parszor esni m. ko. Forg. kicsi, huf gyenge, nagyot utott rajtunk virus ha usakok beszakadnak nem az lesz kerd. h. bemegy -e ala, hanem h. hol all meg...
Ugye tudod, hogy most bármit írhatok, ha nem csatolok tranzakciós listát. De azt nem szeretnék. Én se kérném másét. De ha van köztünk annyi bizalom tl54 1223on eladva, 1153on visszavéve, mikor zsuzsa jelezte. 1173 eladva, 1073on visszavéve, 1133on eladva, majd zárás előtt visszavettem mind, amin buktam zárásra. Ez csak részlet. Ma aktív voltam. Darabszámom kommentjeimből nagyjából kikövetkeztethető. De, hogy megnyugtassalak, még mindig nem vagyok gazdag, mert 11100ról nagyjából végignéztem az esést. Nem realizáltam nyereséget, pedig az lehetett volna az áttörés. De a mainak is örülök. Mint már írtam egyszer, szeretem ezt csinálni, eredménytől függetlenül is.
Én vettem anno 294 forintért és 360 körül adtam el. Most viszont én is égettem magam vele. Ha esetleg megint 300 alatt lesz akkor újra vásárolni fogok belőle. :-D
szerintem sokkal többen maradtunk ki belőle,mint amennyien benne voltak-vannak :-) A telekomban benne voltam , de nem szeretnék dicsekedni vele, jobb lenne elfelejteni....
Ettől még lesznek vonzó fel le mozgások, amiket majd jól le lehet kereskedni, de valahogy most úgy érzem, hogy az 12500-es OTP árfolyam még várat magára.
továbbra is egyet értek veled. lefordítom és megerősítem hogy mit jelent amit írtál, mert egyet értek vele: **** anyjukat hogy kimaradtunk belőle :D engedd el. rendre megy ezen a vergődés. így jártunk mindannyian akik kimaradtunk.
Beszakadt a telekom és ha az indokokat keressük akkor egy lehetséges magyarázat az, hogy a várhatóan emelkedő állampapír hozamokkal ezen az áron nem lesz versenyképes, amiből én arra következtetek, hogy a dekonjunktúra már elkezdődött és van esély rá, hogy most fél évig medve piac lesz. Az OTP legutóbbi false kitöréséből is arra következtetek, hogy már kialakult a medvepiaci trend.
Gratula!Megnyerted a tipp versenyt a 10400-el, tegnap is ezt tippelted, így egyszer csak bejön :-)) 10410-en zárt, így csak második lettem a 10430-al :-)
Engem ez az elektromos autó részvény őrület a .com lufira emlékeztet. egyre másra bújnak ki a földből ez elektromos autó gyártó márkák a földből és mindegyik részvény hasít mint a rakéta pedig olyan is van köztük ami még csak nem is gyártott semmit. Lásd ezt a cikket: https://www.portfolio.hu/uzlet/20200827/uj-tesla-rivalis-erkezik-a-tozsdere-itt-van-minden-amit-tudni-kell-rola-446184 Szerintem az lesz az a lufi amit majd a nagy EV (electric vehicle) válság néven fogunk megismerni hasonlóan a .com-hoz.
én is lehajolok kis nyereségekért,miután 10500 alá ment az árfolyam, újra nyitottam a shortom , mert megnőtt az esélye,hogy alatta is marad.amíg 10500-és 10580 között volt, hozzá nem nyúltam volna másodjára. Amikor már a saját elméleted igazolni látod a piaci mozgások alapján, jobban meg mered lépni.Legalább 10430-as zárót vártam,de így még jobb lett.
OTP részvényesek ide!