Nagyon jól tetted. Sokaltam az árát, meg annyira nem is foglalkoztam vele. Amikor 4-500 körül megindult, akkor kezdtem el komolyabban figyelni. Már biztosvagyok benne hogy meg lesz holnap a 2500 is. Még 1900 óta is szép nyereség van rajta, az a durva.
3.-szor is sikerult volna zarni daxi short ha Sandor bankjanak csoda rsz-e nem iylen haszn.hatatlan. Pont mindig akkor xarik be keszl. ell.-nel amikor 2 masodpercen van...
Sokan írták már, hogy 50-100 forintokért nem mozdulnak meg. De én nem értem. Ma short nélkül, csak ki-be ugrálással fél havi fizu jött össze, úgy, hogy közbe kétszer bebuktam piaci vétel miatt. És nincs nagy tőkém. Csak certizek. Szinte mindegy volt, hol adtam el, vettem bele, 10-20 ft úgyis összejött. Bróker is jól járt én meg pláne. Szerintem pont az a jó, hogy hullámzik, az meg csak növeli a biztonságérzetem, hogy ilyen piciket.
Nasdaq on bármit , egyèb amcsi piacon szinte bármit veszel nyersz. Bankszektort, olajat kell kerülni. Tragikus a magyar piac. Richteren kìvül az egèsz egy nulla.
Szerintem reménytelen az otp, megyünk tovább lefelé a csatornában. Jó teszt volt, hogy a dow pattanására is alig mozdultunk meg, most pedig lassan lesimulunk a napi talajhoz. A délután nyitott shortjaim nem is fogom zárni.
teslát én rávettem 1900-on, meg 1750-en is elég nagy tételben. előtte 620 volt az átlagáram, most ezután 720 lett. hosszú távban gondolkodom, 10-20 év múlva majd kiveszem :D nagyon szép sztori lesz a tesla! pénteken jön a neuralinkes bejelentés: https://pcworld.hu/pcwlite/napokon-belul-megtudjuk-mit-csinal-elon-musk-az-agyunkkal-283543.html ilyenekre is boost-olni szokott az árfolyam.
ez még nem is a kivégzés, majd nézd meg 1600 felé menet. szvsz még 1400 alá is leszúrhat. bár állambá sok pénze bánhatja. takarítani kellene már ott is rendesen...
OTP részvényesek ide!