Nagyon rosszul teszi CSS ha az OTP nyeresegevel tozsdezik. Az rendben van, ha az SRV celja a dolgozoi kompenzacio. Es az is rendben van, ha ebbol a 2019 eves profitbol/osztalekbol, csakis a neki juto reszbol tozsdezik. De nincs rendben, ha honapok ota sajat reszvenyt vasarol; annak a penznek inkabb a tartalekokban kell lennie, most kulonosen, a varhato vesztesegek potlasara. . Tudom, hogy sokan orulnek a kozel 70MRD idei sajatreszveny vasarlasnak. Volt egy kalkulaciom, ami arra futott kis, hogy ezzel kb, 1200-1500Ft arfolyam fel-torzitast ert el. Neki azonban az a dolga, hogy tobb evre elore tekintoen menedzselje a varhato kockazatokat. Nem dolga az arfolyam befolyasolasa.
a tegnap 10500 volt a fehér gyertya alja, ma odáig vártam,reméltem egy vissza esést, mert a gyertya test fölött nyitott ,ezért mertem shortolni rögtön nyitás után,ahogy azt be is írtam, így már túl is vagyok rajta. most kivárás részemről.
Elgondolkodtam ennek hatására az srv-k és a forintgyengülés összefügéséről...Sanyi bácsi tudatosan védi az árfolyamot a ft gyengüléssel szemben, hiszen megvan rá a muníciója?
Ahhoz látnunk kell egy-két közepes eladót, hogy a többségnek kiderüljön, ez még mindig nem jó beszállószint... Hamarosan kiderül. Nekem megvannak a biztonsági vásárlások, egyelőre kivárok, mi lesz az irány.
OTPdaytrade A tegnapi zaras elotti eles felpattanas kisse erosebbnek latszott az egyebkent vart wave(iv) hullamnal,de nem negalta sem az eso csatornat, mert nem tort kis belole,es nem is zart fibo 38% folott, szoval megmaradt a wave(iv) jellege, es nem negalta. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200827v00t3eo3t.jpeg . A masik ALT2 a korrekcios WXY alakzatban az (Y)hullam indult. Kevesbe latszik valoszinunek. , .Lehet meg az is, hogy (iii) helyen (v) van, es egy korrekcios, magasabbra toro (ii) hullam alakul. Pillanantnyilag nagy a bizonytalansag, nem muszaj mindig benne lenni.
OTP részvényesek ide!