Nem szokás a fórum nickjeit felfedni, így csak magamról nyilatkoznèk. Közèpen fehèr pólóban vagyok. A rendezvèny nem a portfóliósoknak lett meghirdetve, csak odatèvedtek 4-en, aminek èn szemèly szerint örültem. Ha lesz legközelebb valami hasonló, majd szólok.
Nagyon köszönöm, hogy ajánlottátok a rendezvényünket! Örömmel látjuk legközelebb is a fórum tagjait. Itt a csoportkép, kb 40-en voltunk: https://www.screencast.com/t/JHbdTbXlA97
Béla , el kellett volna jönnöd a találkozóra, egy élmény volt, tényleg!Örülök,hogy rászántam magam , és nm hagytam ki, főleg,hogy szarvasvadász-al eszmecserét folytathattam, pomper.j a te grafikonjaid, meglátásaid is szóba kerültek ez által, elliott-hullámok stb :-))) a mai napra is megvolt az adrenalin :-) Create, örülök,hogy személyesen is megismerhettelek,tényleg hölgy vagy :-)
Köszi az infókat. A péntekben én sem bíztam, hétfőn igyekszem elkapni a hullám alját, aztán ha van benne napi 6-10% nyerő, az már egészséges. A 14-i közgyűlésig ez várható, szerintem kicsit lépked majd fel az árfolyam, lesznek le-fel rángatások. Deltában nem bízom, Estmédia full speka papír volt, inkább csak figyelem, nem vásárolok bele. OTP tötyögése meg már idegesít lassan, de hát ez van.
Nem szabad itt ilyesmiről beszélni.: )))) Pénteket kihagytam, piroslót minden és hétvége. A többi napot lekereskedtem. hétfő.kedd 5000, szerda csüt 10000-ezres pakkal.A többit rád bízom, nem számszerűsítem. Remélem lesz folytatás és 450-ig elmennek vele,vagy kitudja hol a vége. Deltára is kíváncsi leszek a jővőhéten mi lesz. 50k csomaggal várom a jövöhetet. Mostanában ezekbe a végeken vásárlásokba mindig beleesek. Tényleg röhej. OTP 800-on erőlködik aztán felkapják 950-re.Longba és shortnál is jó.Pillanat alatt. Delta a héten 105-re felrántás. Most vételen álltam 96-on,úgy,hogy 99.2 volt a napi min. Erre 10 perccel zárás előtt leöntik 94 re. Az ember ilyenekre nem számít és csak jönnek az értesítések ennyiért eladtuk vagy vásároltam. Hát úgy látszik működik a szélsőséges vásárlás és eladás. De jó ez így,nincs remegés,ha megkapom akkor megkapom, ha nem akkor nem. Szélsőséges értékeken nincs akkora rizikó. Jobb mint futni az árfolyam után! Jaj csak kapjak és lemaradtam róla.
OTP részvényesek ide!