Azok a fránya rések https://invst.ly/reemh . Tegnap az SP 17 órás, ma az SP 22 órás helyzetének megfelelően nyitottunk ... Majd eldől melyik lesz többször.
Törölt felhasználó2020. 07. 10. 09:15
Hu! Ez mostanában így fog menni? Tényleg itt a nyár! Lehet ma is inkább elmegyek "pettingezek" egyet Lipoton. Tegnap is figyeltem, DAX zöldben mi meg tötyörgünk. Várható itt valami?Vagy tényleg ilyen a nyári időszak.
én 10.700-en vettem pár napja, biztos nem dobom el 11.900 alatt, és biztos veszek 10.600 alatt a daytrade-re sem időm, sem tehetségem, és a volatilitás sem sarkall arra, hogy túlzottan egyem a kefét. ha csak 2021-ben lesz 12.000 fölött az otp, 11.000 alatt kis pakkokban (50-50db) akkor is jó biznisznek tűnik nekem. ha világvége jönne és 5000 alá mennénk, nem pánikolnék, hanem vennék szépen még
szia Csigusz, ma ismét keresünk egy jó beszállási lehetőséget a dax-nál longba.Egyelőre a tegnapi minimum alatt vannak értékben.Jó,hogy óvatosak voltunk és zártuk a longokat a tegnap 12580-nál.
Azon gondolkozom, hogy akik beszálltak ennél az árnál hosszabb longra, azok beparáznak-e hogy nem tudunk növekedni és esetleg eladják a pakkjaikat. Ez esetben lehet egy szép esés. Vagy... vásárolni fognak az emberek tovább hosszabb távban gondolkozva, ahogy én is terveztem.
OTP részvényesek ide!