Én depis??? Ezt honnan veszed? Tényleg?Most ha lehetne csatolnék egy fotót magamról,hogy lásd teljesen jól vagyok :-) semmi okom depisnek lenni,kivéve azt,hogy ezek a fránya angolszászok karanténba tennék-teszik a beutazókat junius 8-al kezdődően :-(
Jól van. Nincs is értelme itt egymást ba..tatni.Ne ijesszük el azokat,akik csatlakozni szeretnének az aktív forumozó tagokhoz, csak félnek mert néha túl nyers a fogalmazás némelyik hozzá szólásunkban.
Kösz a helyesbítést! Jó pap is holtig tanul. :) Egyébként is, ha valami el van bakva az el vagyon bakva. A javításért nem kell bocsánatot kérni. Szerintem ... De köszönöm. . Mára értettem. A 10 990-es nyitó fölötti zárót várok. Így talán pontos. A hol nem érdekel különösebben, holnap elvileg kötünk a mai maximum fölött, teljesen mindegy hol is lesz az. Még tán hétfőn is a holnapi fölött, de az már necces.
Törölt felhasználó2020. 06. 11. 13:05
Mi van veletek az esés mindenkit depisé tesz?? Tegnap Zsuzsa ma pomperj )))))) Ne vicceljetek már,hogy mások befolyásolnak!!! Mint az oviban. 70 éves korban visszajőnek a gyerekes érzelmek.Vagy már előbb??
Béla, ma nagyon erősnek tünik a mol, addig-addig centizgettem,hogy lemaradtam a 1962-es általam megálmodott lehetőségről, pedig ma 1952 volt az alja....tegnap még betettem oda a vételt, ma már 1930-ig várni akartam. ...és ahogy elnézem nem is megy már vissza.A te érdekedben kívánom,hogy így legyen!
Azt azért nem várom, hogy 4k lesz. Valamelyik FIBO majd megfogja (50, 61%) hamarabb. https://invst.ly/r3e-8 Az sem zárható ki, hogy előtte feljebb eszi a fene és onnan kell indítani azokat a vektorokat. Azt viszont nagyon várom, hogy lesz még egy komolyabb lekör még az idén és valamikor aug-szept tájékán kell a következő aljat keresni. Ezért is nem kapkodok a májusi, júniusi pakkjaim megvételével.
Köszi a választ! Csak kezdőként kapkodnék mert a 3 napja vett Erstém 20%-al kevesebbet ér, és úgy láttam nagyjából együtt mozognak a bankpapírok,ezért tartok már az oti-tól is...
Engem is érdekelnek az elemzéseid. Bár szerintem te is tudod hogy sokan figyelnek téged, hiszen amikor megosztasz egy chartot, pár órán belül több mint 100-an megnézték...
Nem megbantasi szandekkal irtam, lehet sok kis bukoval, tengereszgyalogosi fegyelemmel stoppolni, amit nem szamitunk be a listaba. Amugy pedig van itt nehany kollega akiket jo tradernek gondolok, erdemes oket figyelni.
Nehogy felhagyjál vele, ha kérhetem! Én mindig figyelem a chartjaidat, szerintem mások is sokan. Csak én nem tudok hozzáértően reagálni rá. Ugyanakkor nagyon hasznosnak tartom, gazdagítja a fórumot!
OTP részvényesek ide!