szavak értelmezése. "töredékére". nem "felére". 15ezerre árazta a piac az OTP-t amikor 2019 végére erős lett... most a "töredékére" esett... és 11ezer felett vagyunk. :) "normálisan" akkor a feleár alatt kéne lennie az árfolyamnak, ha a valóságot követné. de biztosan rosszul gondolok valamit és nem kalkulálok egyéb területekkel ahonnan jön be pénz. ez tökre benne van. csak így józan paraszti ésszel vezettem le :P
Tartsd a 9800-as fordulót ha gondolod. A volatilis piacokon az indikátorok többsége is minimum ellentmondásos...persze bele lehet látni sok mindent. Legfeljebb ha nem arra lesz az irány, majd módosítva lesz.valami 12.000+ új lokális csúcsra. Egyik bejön.
Szerintem 11800-ig sem funda alapon jött fel. Sőt 8000-ig sem funda alapon esett. A fibo szintek, meg a srv. vásárlások határozták meg az alját eddig. De ha funda alapon akarsz kereskedni ilyen volatilis időszakban, az a te dolgod. Én nem fogok beleszólni, ígérem. Mindőssze Maci chartjait reagáltam le. Ha rosszul következtettem azokból, azt elfogadom. De TA-t funda alapon kritizálni, az olyan mint pálinkás pohárból sört inni. Lehet, csak nem nagyon van értelme.
OTP részvényesek ide!