Üdv mibdenkinek. Volt egy kis lakásfelújítás költözés így el voltam tűnve. Alig tudtam nézni a dolgokat, szépen emelkedett az otp, shortokat időben zártam szerencsére. Engem kissé meglepett a 7800as öntözgetés után hogy 9ezer fölé ment, de már benne volt egy normálisabb felfele korrekció is, végülis. Mindig utólag okos az ember. Nálam az a kérdés hogy a kerek 10, vagy 11ezerről indítják-e a korrekciót. Figyelős a dolog. Majd most pótolom a híreket meg elemezgetek újra.
Sziasztok! Eddig csak részvények vettem és adtam. Sajnos nem volt sok időm mélyen beleásni magam a tőzsde világába. Certifikátokról szeretnék érdeklődni, hogy a BÉT-en hogyan működik. Mindenből van több féle (33, 34, 35, stb.). Ezekhez van valahol tájékoztató? Ebben tudnátok esetleg segíteni?
15.000? Ok, akkor adja el ott. Sajnos most abból ki fogok maradni. Aztán nehogy sírás legyen a vége. Én azt gondolom, hogy pár napon belül újra 9000 körül leszünk, de ez még akár ma délutánra is elérhető (mondjuk egy 9130-as záró).
Egy a-b-c alakzatos korrekcio, nagyjából az ALT1 struktúrát koveti, target 10-11e, az abc alakzatból (a) szakasz kesz lehet, a visszahuzodas (b) szakasz 8700ig is tarthat, aztán johet (c) talan 10e fole , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200430v00sedajg.jpeg
Aki tegnap vette az otp, ma is veszi, m 15e-en akarja eladni. Ma a félőseket felvásárolják, nem lesz nagy emelkedés. Csak a bátrak nyerhetnek! A hírek meg jönnek mennek. Messze még a tulipán piac vége.
Investing.com-ot használóktól kérdezem: hogyan kell helyesen használni a grafikon rajzolót , mert amikor trendvonalakat húzok, azok isten adta találomra időnként elugrálnak máshová,é s nem is tudom visszatenni. Minden egyes mozgatási próbálkozásommal valahova máshova ugrik. Mit rontok el ?
OTP részvényesek ide!