Igen jó tankönyvi ábra, de nem tudom figyelembe veszi e az utóbbi évtizedben eddig példátlan likviditás növeléseket és az elenyésző kamatlábakat amik eléggé behatárolják a befektetők lehetőségeit.
gondolom azt Te irtad oda: itt van olaj, gaz, uran a ciklusban. meg is jatszottad ? milyen modon ? ha a többire meg szerinted akkora eses var: ezt is megjatszottad ? milyen modon ? szerintem ezek igencsak sematikus abrak, a valosag cizellaltabb, több reszletü, cikk-cakkosabb.
Ennel kartekonyabb, es dezorientalo cikket a pf-tol meg nem lattam Nem eleg a hatarozott "Buy the dip" mentalitas, a vetelre buzdito magatartas a Bear piac elso szakasza utan, de meg sem emliti a rizikokat, amikkel szembesulnek az invesztorok, miutan a TORTENELEM legnagyobb extrem-tulertekeltsegi allapota utan most, ahhoz kepest mindossze kb -15% szinten van, eppen olyanon mint 2017-18 cssucsain , amikor ezelott meg soha ilyen dragak nem voltak a reszvenyek , Talan ez segit a szerzonek eligazodni a szerzonek a ciklusban , http://keptarhely.eu/view.php?file=20200423v00sje5di.jpeg
Nyilvánvalóan úgy értette, hogy ez a forgalom egy nagy szar, ami képletesen, hangsúlyozom, hogy képletesen, pár Mari néni is meg tudott volna venni. Itt a lényeg azon van, hogy amíg esés van nagy forgalommal és emelkedés kicsi forgalommal, addig nem várhatunk nagyobb felmenetelt.
Jó sok Mari néni kell 8 mrd (1 millió db) forgalomhoz. Persze nem kizárt, hogy minden nap van pár százezer Mari néni, aki a maszk alól kikukucskálva gumikesztyűben a buy gombot nyomja.
OTP részvényesek ide!