Gulyás ma már kijelentette, hogy a bankoknak le kell nyelni az év végéig nem fizetett kamatokat. (Nem irhatják hozzá a tőkéhez.) Ez, ha a portfolio nem értette félre, akkor a bankokat megfosztja a bevételeik többségétől és a költségeik viszont maradnak. Ez egy átlag magyar banknál már üzemi szinten veszteséget jelent, és csak azután kell még vonni az amortizációt, megemelt céltartalékolást. Kiváncsi vagyok arra, hogy ez tényleg igy lesz, akkor ez az OTP-nél kb. 150 milliárdos kiesés lesz. Keményen csökkentve az idei nyereséget.
nem is merem én ezt annyira Bankkonszolidációra Fordított pénzt nem (kevés milliárdok 800 milliárd) azt lentről( 2009-ben1300 Otp Áff.) tudja/tudta visszakeresni Más(KÜLFÖLDI) Bankoknál is így történhetett
Igen,én is ezen gondolkoztam,nem jöttem rá! Az történt 2011 junius-szeptember. Az OTP-t konkrétan akkor shortolta be Soros cége. (Kapott is érte büntetést.) No de mi történt az SP-vel? Merthogy egyszerre csinálták meg a második szakaszt is.
azért van igazság abban, hogy a bankok agyonszedték magukat, nem ? Milyen uzsorakamatokkal lökték a hiteleket, emlékszel rá ugye? Én befejezem, csak nem biztos, hogy jó dolog homokba dugni a fejünket. Látod mi volt 2008-ban és a tranzakciós adókor, bankadónál stb. stb. Nem OTP-nek áll a zászló.
OTP részvényesek ide!