Csatornákat annyira nem szoktam nézni, most inkább az óráson nézem, hogy volt eddig egy le és egy fel, elvileg kéne még egy le (legalábbis 3 hullámot illene csinálni az adott trendben), és ha a 740-es tüskét kihagyom, akkor kb. 11050 a cél, aminél van egy fibo is. De mivel ennyire nyilvánvaló valószínűleg nem ez lesz. Forgalom nagyon kicsi (az itt eladni szándékozók többségét kiszívta a nagy majom az elmúlt napokban, aki meg venni akart az szintén megtette), kérdés, hogy a longosok meddig akarják tartani.
Úgy látszik mindenki átment opiba meg konzumba.Kisebb zsetonnal is ide-oda lehetne tenni most.Ha TA-t nézzük,akkor egy ereszkedő hullámban kialakuló ékelődést látunk,amelyből fölfelé kellene kilépni,ezt sugallja az analízis,m5-m30-n nagyon szépen látszik.Kíváncsi vagyok,hogy mi történik. https://invst.ly/98egi
Akkor meg jó jártál ily módon,mert én már ennek kimentem a hátán..::))) ezzel nem dicsekednék tanúság MEGKÍMÉLNI AJÁNLATOS.. Saját káromon rám is érvényes..
hát ez is sokszor nyek ez a laptok.. nem jó olvass be,de már kitartok mellette Sift állandó lenyom.. Sift CTR omb felett Franc nem is a Sift LOCK Billentyű *********************** Í Ítt a sorrend CAPS LOCK (ez a gomb addig legyen lenyomva még nagybetűt használsz) ledje is van ************ SHIFT ********* CTRL ********** Alul barla 3.dik CAPS LOCK
OTP részvényesek ide!