Igen, átment végre az ellenálláson. Én egyelőre tartom még és időnként bővítem, szerintem ha csak rajta múlna, akkor felfele menne, de ha kint rossz a hangulat...
Én 980-ra gondoltam ... Lehet lecsúsztunk róla. A nagy felrohanásról egy forinttal maradtam le a napokban. Ez van, ha az ember nem tud a gép előtt ülni folyamatosan. Életveszély így déjtrédelni. (Lőrince megugorja ilyenkor a hátra szaltót?)
Dehogynem. És ha nem a kanócra tesszük a felső vonal indulását, akkor a felső vonal egyenes, a nagy AB lehet 4 és 5 is, a felfele jövő kis abc lehet 123 is (és ez most egy 4 ami után jön egy 5). Ez a rajz az egyik opció, ami mellett lehet más is, ez addig él, amíg 10450 alatt vagyunk. Ha a jelentésben hozza a várakozásokat vagy jobbat, akkor inkább felfele kéne mennie. Pl. lehet egy olyan is, hogy most megcsinálja az 5-et (10450-10700 tájékára), aztán egy stagnálással vagy kisebb eséssel várjuk a jelentést és onnan nagy fel vagy le.
Kontrának azt mondanám: Lósza ..rt! (Nejem szerint baromi élvezetesen tudom kimondani. :)) De mivel még nem ittam pertut Katival, ezért finomabban fogalmazok: Ez is egy lehetőség. . Igen, lemegyünk majd 9 800-ig, csak előtte felmegyünk 10 600-ig. Onnan vissza, majd feljebb, majd megint le és megint feljebb. No arról a csúcsról már lejöhetünk 9800-ig vagy az alá. . Érdekes egyébként a filózófiai megközelítése a két várt shortos mozgásnak. A Pomper-Kex-Kati által preferált hsz mint negyedik hullám, szemben az én nagy B hullámommal. Elvileg mindkettő után 9500 alá kellene menjen az árfolyam. Tehát nagy különbség nincs a kettő között. Én C-nek fogom nevezni, ők 5-nek. Teljesen lényegtelen. Max a belsejében való mozgás az amiben eltér. GTG Tesó a-b-c verziója pedig jó kompromisszum a long és a short között. Rövid távon (néhány nap) érdemes e szerint kereskedni.
OTP részvényesek ide!