Igaz, hogy bolondok órája, de nálam most longot jelez, így bővítettem. Eladó továbbra is itt van, ráadásul péntek, de ha megy tovább, akkor 20-25 %-ra felmegyek.
Engem nem zavar, mivel a firefoxban nem látszik a minuszolás :) Azért az otp-ben szerintem továbbra is ott a sztori, a horvát már a negyedik legjobb eredményben és bármikor vehet egy újabbat.
Na elég volt a gondolkozásból mert ebből nem élünk meg.... Nem spirázom túl a dolgokat ....adok- veszek és kész...nem akarok nagy spekák fejével gondolkozni...az más pálya.. csak arra figyelek hol akarnak átbaxni.......
Nem, az igazi befektetők csak osztalékpapírnál alapoznak az osztira. Buffett sem osztalékért veszi a papírokat. Befektetési alapoknál a negyedéves (havi, év végi) eszközérték számít, ha nő az árfolyam az jó nekik.
A szankciók mikor léptek érvénybe? április....rub/huf mikor mozdult el komolyabban? április....ebből nem látsz semmit a gyorsjelentes szamaiban..
Törölt felhasználó2018. 05. 11. 08:43
Nagyjából kimondható, hogy szinte biztos, hogy idén nem lesz rosszabb eredménye mint tavaly. Ettől függetlenül leönthetik (láttunk már ilyet), de azért a 10-esnek 10420 körül meg kéne fognia (csak a groupamánál ment lejjebb tavaly).
OTP részvényesek ide!