Azt tartja a mondás, hogy nem a magas kerítéseket kell megmászni, hanem megkeresni az alacsonyakat, és átlépni rajtuk. Én tervgazdálkodást nyomok, ha felmegy 600-ig, akkor megvan a havi terv, és akkor nem is ugrálok tovább. Max játékpénzzel. Egyébként meg már meglettem volna, ha az előző két 400-as feletti szintnél kiszállok, dehát én is mohó voltam :) De megvan, hogy honnan hova akarok eljutni, a havi ütem meg elég rugalmasságot ad ahhoz, hogy csak akkor szálljak be, amikor relatív biztosra lehet menni.
Az a helyzet, hogy a januári ATH óta harmadjára jöttek a napi minimumok 250 alá. Az első két esetet usákok, DAX okozták. A harmadiknál mások voltak az eladók (ML papírokba visszacuccolók?). Az első két esetben a negyedik napon már 250 fölé kerültek a napi minimumok, most nem. Ez a 250 azért fontos, mert az ATH óta nem volt olyan nap, hogy ne történt volna kötés ezen a szinten. Amíg ez igaz marad van esély a további oldalazásra, emelkedésre. . Tegnap igen erős eladói nyomás jelent meg. Ez eltér minden korábbitól. Óvatos, de határozott. Egyes robotok ugyan még mindig veszik, de mások már eladásra vannak beállítva. (Robotalgoritmusok csatája. Lehet saját magával?). . Sok indikátor van billegő helyzetben. Fordulhatunk és mehetünk fel, de törésük esetén hosszú ideig tartó lejtmenetre kell felkészülni. Sajnos ezek nagy tf-ek (hetes, hónapos, netán napos.) Ezekbe bármilyen mozgás belefér néhány napos időtávon. . Speka alapon érdemes meggondolni, hogy egyesek már ismerik a Q1-et. Miért adnak?
OTP részvényesek ide!