-Ítt a Nem Teljesítő Banki Hitelek (NPL)
<részlet a megértéshez>
linklink
Sok <mutató> a TELJESÍTÉSI/JAVULÁSI feltételek.. mindenesetre grát...
Na Apócára kiváncsi leszek,hogy kezeli a dolgot..::))) Tiszteletem úraim...
Kérdés, hogy vajon ez hatással van-e a részvényárfolyamra, hiszen felminősítés - amely jobb minősítés alapján más külföldi portfóliók is vehetnének OTP-t a portfóliójukba ezzel további keresletet generálva - végül is egyelőre nem történt... Mit gondoltok?
Semlegesről pozitívra javította a magyar adóbesorolás osztályzatát a Standard & Poor's.
Elsősorban a bankszektorban bekövetkezett javulással magyarázta a lépést.
Ez egy nagyon jó hír.
Ez kimaradt: vigyázat, mivel tegnap vette magát, nem a valós helyzetet láttuk, ráadásul még nem tudjuk, hogy ma veszi-e magát vagy sem (és ha veszi, akkor meddig veszi). Ezért, meg mivel Yellen ma felforgathat mindent, ha benne lennék, akkor asszem zárásra már kb. 50-50 (esetleg 60-40) % long-kp arányt céloznék meg. Ha hétfőn esetleg megy tovább fel, akkor még mindig vissza lehet venni (ha meg lefele megy, akkor olcsóbban).
Hétvége előtt: helyzet változatlan, óráson gyenge short jel, 4 óráson tetőzés-gyanús kezd lenni, nagyobb tf-en long. Órás felett minden túl van húzva, de attól miért ne mehetne még fel, hisz már rég túl van húzva. Részemről a longot többnyire tartanám, de azért már szép fokozatosan csökkenteném, shortot nem nyitnék (ha tegnapelőtt nyitottam volna, akkor tegnap kb. 0-ban kivágott volna a stop). Ma beszél Yellen, ettől függően megy majd az euro és a dax, de hogy merre, azt még nem tudjuk.
Az elliott harmadik korrekciós hulláma azaz a C pont négyes hullám alá kell mennjen. De az élet nem úgy hozza sosem, ahogy az a könyvekben van...
Elvileg ha megvolt a C pont, vége is az egésznek lehet törölni a grafikonról, mehet bárhová.
Hacsak az ABC pontok nem egy kezdődő lefelé tartó EW 1-2-3 hullámait jelentik, mert akkor jön ám az ötös hullám egy emelkedő négyest követően és az ötödik hullám vége valahol 5000 környékén lenne jövő év végére :))))
De ez jelenleg a Sci-Fi kategória, semmi sem indololja, így el is vethetjük. Sőt ez az egész csak játék a vonalakkal...
Mindenesetre ha megcsinálja az A pontot és onnan feljön a B pontig 10.000 alá na ott lehet majd shortolni újra, az A ponton bezárom a meglévőket. És mivel mindez hónapok alatt fog lefutni én el is húztam Ausztriába raftingolni pár napra, sok sikert mindenkinek :)
OTP Hetesen. Nem számít, hogy vége-e az ötödik hullámnak, igazáből tök mindegy, hogy 10400 vagy 10600 az ötös pont. Most éppen 10400 a nyerő.
link
Egyáltalán nem biztos, hogy így lesz, mindössze egy lehetőségek mutatok, mindenki kezd vele amit akar. Mivel a garfikon hetes, semmi értelme vele vitázni órás vagy pláne félórás chartok berakásával, és tökre nem számít, hogy hol lesz szeptember végén (akár 11000 is lehet tovább húzott ötös hullámmal) csak az számít, hogy fél év- nyolc hónap múlva merre tanyázik. Semmi funda, pusztán csak elliott :)
Sőt ez a hítbizomány ment még 600-ra is.. -már évszámot ne kérjetek..
Persze cél az ne ismerd ki magad benne!!.. -van ilyen aspektusa is!!!
Na mi meg melyik most a BEFOGADÓ KÉPES KÖZLEMÉNY...
OTP részvényesek ide!