Mindenki drukkoljon, hogy igazad legyen a varakozassal, es 2019-ig maradjon a kamat, ahol most van.
Ez az abra elmondja vilagosan, miert.
link
2)Valoban, a kamat szint alacsony szintje a legfontosabb tenyezo ahhoz, hogy BUX fennt maradjon.Akkor hol is tartunk akkor a kamattal most, es vajon remelheto-e, hogy a kamat marad addig lennt?
link
Erosen ketlem, hogy az 5% spread (magyar-nemet kamatkulonbseg) ami lecsokkent 3 ev alatt 2.7%-ra,az tudna tovabb csokkenni. Ha viszont ahogy igeri Draghi, es 2017 vegen leall a havi 80Mrd ECB QE-vel, akkor ujra noni fog.
Ne üssetek, de én még fiatal vagyok és nem nagyon értek a politikához. Úgy nőttem fel, hogy körülöttem mindenki az éppen aktuális pártokat szidta. Ennek köszönhetően nem is nagyon érdekelt a politika. Most, hogy érettebb lettem rájöttem, hogy nem jó ez így. Az baj, hogy én már végképp nem tudom, hogy mi alapján dönti el az ember, hogy kire szavazzon, ha mindengyikről csak a rosszat hallom. Teljesen elveszettnek érzem magam e miatt. Iskolában sem tanítottak erről semmit, sőt, ott főleg a tanárok mocskolódtak...
Nem tudom, hogy kihez forduljak.
OTP részvényesek ide!