Fulton. nézd a jó oldalát:kerestél!ehetőség mindig van ismét keresni;)7724-8922=15% két hét alatt..
Ember kuzdj es bizva,bizzal,avagy hinni es nem dobalni atmeneti nehez idoben sem:amit évek alatt megtanultam.
Megyunk szépen,haladunk:) sàlàlàlàlàà!
Egyetértek. Csak azzal nem, hogy ilyen ellen nem lehet semmit tenni.
Törölt felhasználó2017. 05. 19. 10:04
Csak nem bírtam megállni és kis összesen 170db TS15 öt összevettem amit írtam is tegnap,hogy a 900 kéne legyen a tető ma,kicsi tüske kinyúlt,ez van lesz egy kis bukta rajta,gyorsan vettem TS13-at mára ennyi a max a 8920 de holnap is lesz 900 feletti max kb 8970 viszont nem gondolom,hogy így 1 napot töltve a 900 as zónában holnap átvinné a 9000-et korrekció (akár többszöri)nélkül.
most felhuztam kicsit magam.9400 ről regéltem a 7700-at. Oké 8100 alatt volt a terv venni (elkezdeni), variáltam módosítgattam..végén még csökkentettem is 1 pakkal a vételt. Aztá 8750 en kiszállni. Ennyi keleltt volna ülni csinálni a dolgom..és közben ez intézi magát.Tessék.A nagy igy mozoghat meg úgy mozoghat guruval csak feleztem a nyereményt.
Az évek során azt tapasztaltam, hogy minden turbo certi rallyzik egy brutálisat mielőtt kiütik. Aki szerdán belevett (bank) az szépen kereshetett rajta.
nem tudom. Teljesen abnorma nekem megint ez a mozgás..ha belegondolok most hol szálltam ki...pf 8900 ig am sem tartottam volna, de 8750...na mind1, ez van.Tépik csak tépik alig pihen, már másnap megint tépik..
OTP részvényesek ide!