az én véleményem az otp-ről köztudott, kérdezheted kb58-tól és a janikádtól is
épp ellenkezőleg, kellően mwgnyugtattál, hogy milyen alakok fényesítik pompergeci hátsóját, neked is az ázsia topikban lenne a helyed, mert itt inkább kakukktojás vagy az értelmesebbek között
nem vagyok pompergeci, aki ha végre eltalál egy nyamvadt irányt( ezerből 1x) hetekig veregeti a vállát, de néhány példa
otp cél 11k, esések megvétele és nem short - kb58 meg tudja erősítenisp-t 1.900 alól mondtam gopának longra, megállókkal, short lehetőségekkel, 2.500-as hosszútávú célárral(bár utóbbira nem emlékszik), viszont kisvuk ekkor kiröhögött és 600-as sp-t jósolt, akkor mondtam is neki, hogy .2.500 sp-nél majd eltűnik a fórumróldaxot 12.350 körülre vártam, amikor pompergeci 9.450-nél azt kérdezte miért jó vétel a német index, ezt már meg is haladta a dax
amikor pompergeci 2.104 sp-nél 10%-os további esést jósolt, valamint 1.184-nél puskaporszagot szimatolt, mondtam, hogy most long!
pompergeci egy ócska bértrollnok, egy pökhendi, dilettáns ripacs, mélységesen egyetértek egy kezdő és berlini vele kapcsolatos kritikáival, ők diplomatikusan teszik, én a magam módján. már rég átlépte azt a szintet, akivel lehet és érdemes kulturált hangon vitatkozni
a 150 cm-es, pattanásos megjegyzésedre méltatlan lenne reagálni, de megmondhatod a janikádnak, ha ma is itt eszi a fene, a tegnapinál durvábbat fog kapni! továbbra is nagyon várom, hogy szembe jöjjön az utcán!!!
OTP részvényesek ide!