Simán lehet egy kijózanító 200 alá záróba.
USA nyitás tegnap jó volt, ma eddig borús a long. Reggel vettem egy kis short certit (nagyon drágállom, mióta kiütötték a nagy áttételeseket), de még várok a nyitással.
Persze, de marad a kérdés továbbra is, miért nem fentebbről csinálja? Ha az utóbbi két napban nem adják ennyire, akkor simán felment volna legalább 8500-ig.
Te nem érted, sok sok offshore lóvé alakította ez idáig az otp árfolyamát mivel büntetlenül haza lehetett hozni 2015 tavaszától. A sok lóvé pedig ment állampapírba otp részvénybe ingatlanba, ez mind húzta felfelé az árat. Viszont most fordul a kocka mivel lejár az idő és kvázi az az idő is amíg itt kell tartani a befektetett pénzt.
Egyébként meg kezdem nem érteni már a dolgot, jó cég nagy nyereséggel, 10-es P/e-vel nem is túlárazott, de dobálják, mint a lócitromot. Csak arra tudok gondolni, hogy a Groupamás vevőknek még nem fogyott el, és ők dobálják szép nyereséggel. Montdtam már, hogy utálom a franciákat?:)
Felettébb aljas trükk készül otpben. 1-2 alap irányításával. Nekem úgy tűnik a 200ma felett shortbázist építenek felülről kemény ellenállás nem is bír tovább menni az árfolyam. Aztán megindítják a nagy long likvidálást beszakítva a 200-as mozgót és leborítva az árfolyamot mindenkit kiszórnak 7500-ig.
Persze, mehet lefele, de ha úgy látják, hogy teljesül az idei eredmény, akkor 8400 körül kéne lennie minimum. Tartok tőle, hogy megint MNB-para van, Nagy Márton tegnap ráerősített, hogy az MNB túl nagynak tartja a kamatfelárat, a tavaszi MNB-tervről mondta Csányi, hogy 10 milliárd körüli csökkenést jelentene.
Én azt a háromszöget emelkedő éknek vélem.
Megtört a csökkenő ék, aztán megtört a csökkenő csatorna, most a 8,4k valami "mágikus" ellenállás, 8,1k az emlkedő háromszögbe "belefér". Aztán kitörés fel :)
Én inkább felfelé várnám. 8,8k célárral. Persze előtte ellenállás lehet még a napos 50 MA, 8,5k-nál.Lefelé a napos 200MA 7,96k, duplaalj trükk is lehet. Majd meglátjuk...
reggel láttam hogy nem az van amit gondolok sajnos sajnos sajnos, mindíg ez a sajnos.380 as nyitónál még hittem benne, de mire kinyitott 350 felállt a könyv 1 -2 perc után már pá pá 8400 gondoltam.Szóval így változnak a dolgok meglátások akár pár perc alatt.
OTP részvényesek ide!