"Holnap nyitótóból még 70-100 forint lefele. Reggel csörögnek a telefonok, netán tessék már egy kis pénzt betolni fedezetként, vagy zárjuk a longos pozíciókat. Aztán zárnak. Ész nélkül. "
látod az jó lenne...mert xarásig vagyok Bux shorttal :D
Ahogy az emelkedésben sokszor szívtam a shortokkal..most beszedem a lóvét :-D
Egyébként engem továbbra is az érdekel főleg, hogy a Csányi által januárra beigért akvizíció mi lett volna. Szerintem valami nagyobbnak kellett lennie, mert a horvát is elég jelentős volt, de arról nem nagyon beszéltek előtte.
Igen, elég furcsa, hogy 8600-os célárral 9300-as árfolyamnál még vételre javasolják, aztán a következő nap meg 9155-re emelt célárral eladásra. De tudni kell, hogy nem követik napi szinten, tehát kvázi időnként ránéznek és frissítik a modelljüket, ezért a legtöbb elemzőnél elég nagy különbség van mindig az árfolyam és a célár között.
Úgy látszik mindenki az eladási ajánlásra figyelt és arra nem, hogy a célárat 8600-ról 9155-re emelték. Most már két cégnél is 9000 feletti a célár (akik nem frissítettek még, azoknál meg 8400 körül). És ne felejtsük el, hogy 2008 óta az elemzők mintha egy kicsit átestek volna a ló túloldalára és sokkal konzervatívabban értékelnek mindent.
Tegnapig 8600 volt a Citi modellje. Addig megérte 9xxx-en venni??
Most , hogy 9000 fölé emelte, már nem éri meg?
Bocs, de tegnapig még Te is új csúcsot kerestél, ahonnan lehet shortolni egy jót.
Ma meg...
Ekkora piros gyertya, napi alj környékén zárva ...
Holnap nyitótóból még 70-100 forint lefele. Reggel csörögnek a telefonok, netán tessék már egy kis pénzt betolni fedezetként, vagy zárjuk a longos pozíciókat. Aztán zárnak. Ész nélkül.
Hétfőn emelkedhetünk. Mindenki látja az aljakat összekötő támaszvonalat. Longilag az az utolsó bástya. Mondjuk egyszer még visszateszteljük ha törni is fogjuk. Pld a jövő hét pénteken.
És akkor fundázzunk!
Vajh a kisujjából szopta célárát a Citi? Netán ismeri a gyj-t és számolt? A 9100-as célárat nem mostanra, hanem minimum a következő gyj-re várja. Megéri ahhoz 9k-n venni?
Itt most realizálás fog következni néhány hétig. Valszín nem pánikszerű. Ahogy Kopejka írta, majd 8400-8500 környékén visszaveszik.
Ibolya! Ne légy naiv!
A világon minden a pénzről szól!
A „Nagyoknak” van „Citijük” és degeszre keresik magukat!
A kristálygömb csak olyat mutat, ami a megrendelőnek jóóóóóóóóó!
Most éppen félig üres a pohár!
Ez van!
Meglátjuk kinek lesz igaza!
OTP részvényesek ide!