"én 9110 ről kezdtem venni 8970 ig és az átlagom most 9050, de ha tovább esik akkor folyamatosan veszem 40 ft -ként, egyszer csak elérjük az alját , annál nagyobbat szól visszafelé :))"
2009 márciusában vmi 1240 körül volt az alja
akkor is legalább olyan "remek" bank volt mint most:)
Pl. mai hír 14,24-es hír, meglepetés JÖN-akkor már itt van, ez meg is van? Ez ha a cégtől jön akkor ez visszaélés valaki részéről kiadni egy infót.Ha ez nem igaz akkor pedig félrevezetés szándékosan, mert ha nem biztos akkor ne írja meg. Nem is ő ír valamit, hanem idéz a CITI-től- de ezt is csak sejteni lehet- a végén relytélyes-majd meglátjuk dumával,végül is sem a portfolio-sem a CITI szövegéből nem derül ki-kik írták a szöveget-ezeknek akkor még nevük sincs, vagy nem vállalják fel?A legvége után egy sor reklám után persze ott a jogi nyilatkozata-hogy ő semmiért nem vállal felelősséget-akkor pedig minek irkál-minden szóért pénzt kap? az egész egy hiteltelen bagázs. A hiteles az az OTP és Bét honlapon a jelentés lesz,akkor lehetne itt normálisan kereskedni ha nem lenne minden nap tele a sajtó komolytalan- sőt névtelen firkálásokkal-hogy szerintem így-meg úgy. Igy pl.ha van egy infoja ,irhatja az ellenkezőjét szándékosan és mellette van, hogy mi aztán semmi felelősséget nem vállalunk-ezek szerint nem vállal felelősséget a munkájáért, úgy is mondhatnám következmények nélkül irkálhat.Persze ha van bizonyítékod-az más.Na most, honnan lenne bizonyítékod bármire, ha nagyon kilóg a lóláb akkor panaszkodhatsz a BÉT-en, esetleg utána néznek.
Nem hiszem hogy további esésnek van indoka, gyorsjelentés előtt.
Abban sem hiszek hogy a Citi minősítése ekkora esést eredményez.
Szerintem már is van mögötte.
Pl: a nagyok olcsón betáraznak.
én 9110 ről kezdtem venni 8970 ig és az átlagom most 9050, de ha tovább esik akkor folyamatosan veszem 40 ft -ként, egyszer csak elérjük az alját , annál nagyobbat szól visszafelé :))
A hetes rsi november vége óta a túlvett tartományban van. Még 0,04 hiányzik a visszajövetelből. Ilyen sincs sűrün, mint ahogy az ilyen folytatólagos emelkedés sem.
A „Nagyoknak” van „Citijük” és degeszre keresik magukat!
A kristálygömb csak olyat mutat, ami a megrendelőnek jóóóóóóóóó!
Most éppen félig üres a pohár!
Ez van!
Meglátjuk kinek lesz igaza!
Legörbült az én pittyem is kicsit, de legalább teli vagyok papírral és még ha nem is long napja ez, vagy long napjai.. az irány nekem nem kétséges, csak hát a jojóban lehetett volna keresni is elég finoman.. én döntésem. tény:) öröm az ürömben, hogy a kori elvileg gyorsan megoldódik. és még örömtelibb lesz a 10.000 elérése innen. Holnap egy kis felminősítés feledtetné ezt a fiaskót. Jegyzem a napot, hogy nem hazudnak ma portfóliós OTP-s cikkek:)
Ez evvel jár, az elemzők rendszeresen átértékelik a modelljeiket (mondjuk az otinál rendszeresen alálőnek, főleg a negyedéves eredményeket szokták alábecsülni, de ugye egy elemzőnél azért elvárás az óvatosság). Egyelőre sem naposon, sem hetesen nem esett ki az emelkedő csatornából, a napos rsi bőven visszajött a normál tartományba és úgy néz ki, hogy a hetes is kijött a túlvettségből.
Hát fiúk lányok, nem vagyok nagy ottis, de a telós sokk idehozott. Pedig utálom otit, de megvettem 8990-en, mert ekkora esést nem lehetett kihagyni. Remélem, jól döntöttem. :)
Hát fiúk lányok, nem vagyok nagy ottis, de a telós sokk idehozott. Pedig utálom otit, de megvettem 8990-en, mert ekkora esést nem lehetett kihagyni. Remélem, jól döntöttem. :)
Na , ma meg lesz az a méretes korrekció, amire mindannyian számitottunk. Én mindenesetre arra tettem a tétet, hogy ez most véget ér. 25%-kal növeltem az OTP pakkot 9070-es átlagárfolyammal.
OTP részvényesek ide!