NEM reagálta a piac, ezért írtam, hogy beestek, van ilyen, de nem esik a papír ettől hátra, inkább múltkori 8450-es érintést adta picit vissza, amit alibi hirrel (semmi hatása még ahogy zkktib írta) alátámaszthattak picit. Erős ez látszik. Se trump, se olasz para, nem taposta 7775 alá. bár Trumphoz képest olasz bohózat volt utólag, de hát akkor előre nem láttunk sokan. Maci szóhasználatával élve "kéménybe véshető" a bivaly Február 27-i jelentés, addig alapok is ah.szokták év elején jól feltankolnak reméljük és bővült a hitelezés még leánybankokban is. Akvizíciót meg jó lenne már látni.. menedzsmentből kétlem h.ezzel csak dobálóznának. Plusz dividend champions index tag is a papír ugye, ami folyamatosan javuló leánybanki profitszámok és ottani piacokban elérhető gazdasági fellendülés is segít majd a szép számokhoz, de csak semmi felbeszélés ;):)!
nem is látszik semmi hogy lereagálta volna a piac...szerintem ( sajnos) már teljesen hozzászoktak az Európai piacra befektetők hogy itt bármikor lehet bármilyen nagy merénylet...úgyhogy hatása nem lesz piacra nézve.
Elképzelhető, mer én is vártam egy ilyen-egy olyan hullámot stb.. de nem is ez a lényeg, hanem h.segítő jelleggel elemzett és írt ide. Az h.ki mit nyit és honnan meg h.mi jön be, hát egyéni és jósolhatatlan részben, így semmi elvonulnivalót nem rejt ez, hogy ki mit ír be és utána piac, hírek, nagyok merre mozgatják. Igen a merénylet és ankarai sztori beestek most, de max oldalaz egy finomat és erőgyűjtés után megy tovább:) Olasz, német bankok jól mozognak és remélem, hogy nem ijjed meg OTP sem. Év végi szép 8300 körüli záró jó alap lehet a jövő évre.
Az emlékezetem szerint az általa múlt héttől várt OTP emelkedés meglehetősen jól bejött, és a jelentősebb lefelé mozgás is bejöhet még, amit akár 8300 pont környékéről nem zárt ki.
Egyébként ő is tudja és időnként le is írja, hogy nem jós, időnként ő is tévedhet, de emlékezetem szerint eddig nagyjából a legutóbbi beírása megvalósulni látszik.
Az a baj, hogy ma is alacsony lesz a forgalom - és egy nem túl nagy tétellel -, odateszik ahová akarják. A záró megint érdekes lesz ma. Mit csinál ma a tegnapi záróbeli eladó?
OTP részvényesek ide!